Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Syke 159 ♡

Vähän meinaa tippa tulla silmään, jo pelkästään tuosta otsikon kirjoittamisesta.

Me käytiin eilen yksityisellä varhaisultrassa, ja se löytyi, mitä on kovasti odotettu. Pieni, voimakas ja kiivas syke. 

Ihan pikkuisen katkarapua muistuttava alkio oli saanut jo käsien ja jalkojen alut paikoilleen. Hän hengasi siellä kuuden viikon ikäisen kokoisena, eli eilen hän vastasi tarkalleen mittoja rv 8+0.

Miten iso helpotus olikaan, kun lääkäri kertoi heti sydämen sykkeen löytyvän

Sitä minä halusinkin kuulla. 

Syke oli vahva, ja pikkuinen täydellisesti sellainen, mitä näillä viikoilla pitäisikin olla. 

Nyt uskallan jo soittaa neuvolaan, ja varailla aikaa ensimmäiselle neuvolakäynnille. 

Olen edelleen tosi varpaillani raskauden kanssa, mutta tottakai haluan elää toiveikkaana, enkä pelokkaana. Raskausoireissa on jo tarpeeksi kestämistä, koetan pitää mielen positiivisena :) 

Jos kaikki vaan menee hyvin, meidän kolmannen lapsen laskettu aika on 15.11. 

rv 9, rv 8+0 alkuraskaus

Muita marraskuisia siellä? :) 

Tervetuloa seuraamaan BloglovininFacebookin ja Instagramin kautta ♡


21 kommenttia

 1. Ihania uutisia, onnea! <3

  VastaaPoista
 2. Oi ihania uutisia! Tarrasukkia pienelle ihmeelle!❤️

  VastaaPoista
 3. Tästä saakin taas jutunjuurta ja ilmaista vauvantarviketta. Jos tulee keskenmeno, niin ei kai ole huonoa julkisuutta vaan senkin voi myydä ainakin blogijuttuna.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanaa! Paljon onnea sinne❤

  VastaaPoista
 5. Onnea ❤ oon lukenu sun blogia jo tosi pitkään! Meidän tyttö on saman ikäinen kuin Ruu ja alettiin haaveilemaan toisesta samaan aikaan kun ilmoitet toisesta raskaudestasi. Jotenkin olen blogisi kautta pystynyt samaistumaan moniin teksteihisi ja aina odotan uutta julkaisua ☺ meillä ei vaan ikävä kyllä näytä raskautuminen onnistuvan kun ei yhen yhtään plussaa ole testeihin tullut koko aikana. Vihdoin päästään hoitoihin ja toivottavasti meillekin tämä ihana uutinen joskus vielä suodaan. Kaikkea hyvää odotukseen teille ❤ t. Tiuku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiuku <3 Voi kiitos. Onneksi te pääsette hoitoihin - toivotaan että sieltä apu löytyy! <3 Toivon teille ihania uutisia mahdollisimman pian. Voimia hoitoihin, ei varmaan aina helpoimmasta päästä!

   Poista
 6. Katariina Matilainen7. huhtikuuta 2018 klo 5.29

  Onnea! Meillä on sit samanikäiset muksut! Meidän kolmannen LA on 6.6.18.������

  VastaaPoista
 7. Ihania uutisia! Aivan huippu tuo Ruun reaktio, juuri äsken videon katsoin <3 täällä myös odotellaan marraskuista la 14.11 <3 jännittävää. Meille toinen. :) sain eilen kotidopplerilla sydänäänet kuuluviin, upeaa ja rauhoittavaa. Onpas hauska nyt seurata blogia ja kasvatella masua yhdessä, olettaen kaiken sujuvan hyvin loppuun saakka. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Onnea sinnekin! Ja kiitos paljon, toivotaan kovasti että kaikki menee hyvin ja vauvat voisivat siellä ja täällä hyvin masussa onnellisesti niin kauan kun saadaan syliin turvaan <3

   Poista
 8. Ihanaa! Meillä kanssa lapsi 5/16 ja nyt la 12.11. Eli samoja aikoja kuin teillä! Olen hiljaa taustalta seurannut blogiasi sekä instaasi jo pari vuotta. :) onnea odotukseen!
  Siellä en uskaltanut kommentoida, kun sukulaisetkin seuraavat sinua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos paljon onnitteluista! Toivottavasti olet hihkaissut ja liittynyt meidän marraskuisten salaiseen ryhmään? Jos et niin laita viestiä! :) Onnea sinnekin! :)

   Poista
 9. Onnea! Eli se testi mistä kirjoitit piti paikkansa..??:D

  VastaaPoista
 10. Hurjan paljon onnea ❤ ihana seurata blogiasi. Meillä kaksi marraskuussa syntynyttä tyttöä 2013 ja 2016. Aika näyttää tuleeko kolmatta koskaan. Kuumeilen aaltomaisesti mutta mies ei ollenkaan...
  Hurjan paljon onnea vielä koko perheelle ihanasta uutisesta, jään seurailemaan blogiasi. Kiva olisi kuulla miten elämä odotuksen ja kahden kotihoidossa olevan lapsen kanssa sujuu . Olisi myös mielenkiintoista lukea miten olette päätyneet lapsilukuunne, millaisista perheistä olette itse ja onko se vaikuttanut lapsilukuunne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos :) Minulla on 2 sisarusta ja miehelläni 3 sisarusta. En osaa sanoa onko ne vaikuttaneet.. En ehkä usko ainakaan omalla kohdallani. Lähinnä vahva tunne siitä, että haluaisin vielä lapsen. En tiedä mistä se kumpuaa :)

   Poista
 11. Onnea! :)

  Millä viikoilla aiemmat keskenmenosi tulivat, jos tällaista saa kysyä? Itselläni todettiin juuri keskeytynyt keskenmeno 11. raskausviikolla, ja se oli ihan hirveä paikka monen vuoden yrittämisen ja hoitojen jälkeen. Tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meillä meni alkuraskaudessa molemmat. Toinen oli muistaakseni 9.viikolla ja toinen aiemmin. Mitä aiemmin menisi, niin sitä parempi kai.. En tiedä. Mitä pidempään ehtii toivoa, että siellä kaikki menee hyvin niin jotenkin se on kovempi paikka. Voimia teille ja toivon että saatte vielä vauvan syliin <3

   Poista
 12. Kirjoitit ystävä-postauksessa, että haluat pitää piirit pieninä, mutta jaat silti kaikki omat ja perheesi intiimit hetket blogissa? Miksi? Oletko ikinä miettinyt, mikä saa sinut toimimaan niin? Lapsilla on oikeus myös yksityisyyteen, he eivät ole mitään sisältöä someen vaan ihmisiä. Miten perustelet esimerkiksi ylläolevan videon julkaisun.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Vanhemmat tekstit