Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rv 15 alkoi ♥️

Rv 15 alkoi tänään, eli mittarissa on nyt 14+0 raskausviikkoja.

Oloni on hyvä, jopa erinomainen. Helteetkään ei oikeastaan haitanneet, nukuin hyvin ja ruoka maistuu tosi hyvin.. Ehkä liikaakin :D Koko ajan tekisi mieli syödä.


Viikko sitten käytiin nt-ultrassa, ja silloin kirjoittelin, että minulta oli otettu NIPT-testit, mutta olin ihan omiani luullut - en tiedä miten päädyin neuvolan puheista tällaiseen ajatukseen :D 

Ehkä hän jutteli siitä, että nykyään otetaan se testi sitten, jos on aihetta jatkotutkimuksiin, ja mulla on mennyt osa ohi korvien :)

Mutta siis, seulontaverikokeet otettiin ja ei ole riskiä niiden mukaan, eikä myöskään niskaturvotusta ollut sen vertaa, että olisi aihetta epäilykseen Downista.

Eilen oli neuvola, jossa katsottiin verenpaine (hyvä) paino (noussut alusta noin 4 kiloa) ja kuunneltiin vauvan sydänäänet, hyvät nekin :) Liikkeitäkin olen alkanut jo tuntea! 

Lisäksi neuvolassa kyseltiin parisuhteesta - Miten meillä menee, onko hellyyttä, onko kahdenkeskistä aikaa, onko riitoja, millaisia riitoja, onko rahahuolia jne. Jotenkin hieman ahdistavaa olla siinä vieraan ihmisen tentattavana tällaisista aiheista :)

Toinen vaan tuijottaa sua ja kyselee, parisuhteen asioista niin teki mieli sanoa, ettei ne kuulu tänne, mutta työtäänhän hän vaan tekee, tiedän :)

Tämän lisäksi hän kyseli peloistani - huolestuttaako minua keskenmeno tai muut komplikaatiot. Kerroin rehellisesti, että olen niiden suhteen mielestäni realisti, eli tiedostan, että mitä vain voi yhä sattua. Mutta ettei ne silti varjosta raskaudesta nauttimistani, ei tosiaankaan! :)

Rv 15

Vauva on näillä viikoilla keskimäärin noin 10 senttiä pää-pylly-mitaltaan, ja siihen jalkojen pituus päälle. Meidän vauvan jalkapohjat olivat viikko sitten jo sentin mittaiset, eli aika isot suhteessa muuhun vartaloon :)

Vauvamme vastasi reisiluun pituuden perusteella (tämä on kuulemma tarkin vauvan ikää määrittävä mitta) täsmälleen laskettua aikaansa vastaavaa. 

Istukka minulla on takaseinässä, niinkuin oli Remustakin. Ruun aikana istukka oli edessä, ja tunsin hänen liikkeensä paljon myöhemmin ja heikemmin, kuin Remusta.

Kahden viikon päästä menemme 4D ultraan kurkkaamaan vauvaa vähän tarkemmin, aivan ihana nähdä hänet oikein kunnolla! ♥️

Nyt menen pihalle, siellä on ihana sateenjälkeinen raikkaus. Alan levittämään kuorikatetta puutarhaan ja kaivamaan mansikoille paikkoja multaan. Hyvää liikuntaa :)

Seuratkaa myös instassa, siellä tälläkin hetkellä esimerkiksi arvonta käynnissä! :) Ihana kotimainen lastenvaatemerkki arpoo kanssani vapaavalintaisen ylä-ja alaosan. Menkää osallistumaan! :) Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit