Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rv 17. 4D -ultrassa käyty ♡ vauva voi erinomaisesti, ja sukupuolikin nähtiin jo ♡

Rv 17 alkoi tänään ♡

Tämä viikkoi alkoi jännittävissä merkeissä, kävimme nimittäin yksityisellä 4D - ultrassa kurkkaamassa vauvaa :)

Koko perhe oli paikan päällä mukana, ja alkuun Remu ja Ruu jaksoivat hienosti olla paikallaan ja katsella, mutta vissiin oli liian tylsä esitys heidän makuunsa, kun pian piti päästä lasten leikkipaikan ääreen.

Vauvalle tehtiin siis nyt rakenneultra, jossa katsottiin kaikki samat asiat, joita myöhemmin katsotaan siinä kunnallisessa rakenneultrassa joskus 20 raskausviikon paikkeilla.

Ja hirvittävän ihana oli nähdä, että pienellä oli kaikki kohdallaan, kasvu oli ihan täsmälleen viikkoja vastaavaa ja kaikki rakenteelliset ominaisuudet olivat kunnossa!


En nyt tarkkaan kaikkea muista, mitä siellä katsottiin, mutta esimerkiksi huuli näytti normaalilta, ei pitäisi siis olla huulihalkiota, aivojen rakenne näytti siltä miltä piti, sisäelimet, sydän ja sen virtaukset, selkäranka, jne.

Tänään meillä siis alkoi rv 17, eli kasassa on 16+0 raskausviikkoa. Aika hyvin jo ♡

Olen jo tuntenut muutamia potkuja, varsinkin silloin jos olen kyykyssä, tai muutoin vauvan mielestä varmaan tyhmässä asennossa, hän potkaisee äitiä :D

Vauva on nyt noin 16 cm pitkä, hoikka vonkale, eli painoa on noin 135 grammaa.

Ruuta jännitti eniten, joko vauvan sukupuoli paljastuu.

Hän on kirjoitellut vauvalle kortteja päivittäin, niissä on piirretty Ruu ja vauva käsi kädessä, ja kannessa on "tekstiä", jossa kuulemma lukee esimerkiksi näin "Tervetuloa vauva, olet rakas vauva. Kiitos kun leikit minun kanssani vauva. Rakastan sinua vauva" 

Olen aina ihan tippa silmässä, kun hän tulee esittelemään minulle piirtämiään kortteja ♡

Ja paljastuihan se sukupuoli. Nyt voisi vihdoin siis alkaa ostelemaan jotain pikkuruista vaatetta.. Mutta ei mulla ole kiire. Katsellaan sitten myöhemmin :) Nyt on hyvä olla näin ja keskittyä vatsan kasvuun :)

Jos jotain kiinnostaa, niin 4D maksaa tuolla 160 euroa näillä viikoilla ja tosiaan, hyvin näki jo rakenteita :) Sieltä saa mukaansa muistoksi myös DVD:n. Jos haluaa kysellä lisää, niin minut saa hyvin kiinni instan ja facebookin tai gmailin kautta!

Olen voinut hienosti. Olen kyllä lihonut, siitä voin syyttää mm. tekemättömyyttäni. Helteet, migreeni ja voimakas allergia on saaneet minut tosi laiskaksi. Ei yhtään tee mieli rehkiä, ei pinnistellä eikä ponnistella. Ihan täysin vain laiskottaa. Allergia on ollut välillä ihan jäätävää!

Ja vaikka en ole fyysisesti itseä paljon rasittanut, niin ruokahaluni on kyllä kohdillaan; katsokaa vaikka tätä aamupalaa, jonka ihan helposti sain uppoamaan. Eli masu on kyllä kasvanut, eikä pelkästään vauvan tai turvotuksen takia, vaan koska olen syönyt enemmän kuin kulutan.


Ensi viikolla ajattelin aloittaa salilla käymisen.

Remu ja Ruu aloittavat puistotoiminnassa, ja Remun ikäinen saa olla siellä 1,5 tuntia, jonka aikana minä voisin piipahtaa puiston lähellä olevalla salilla :) En olekaan salilla ollut ainakaan puoleen vuoteen kertaakaan eli ihan aihettakin olisi.

Hei, tervetuloa seuraamaan minua instassa ja facebookissa myös :)
Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit