Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

8 asiaa, joista olen miehelleni kateellinen

Minä olen lasten kanssa kotona ja mieheni käy päivätöissä. Oma valintani ja blaa blaa blaa.

Mutta elämä ei ole täydellistä (varmaan koskaan), ja niinpä tämä kotona oleminen saa välillä kadehtimaan miehen työpäiviä :)

Tein pienen listan siitä, mitä kaikkea ottaisin mielelläni mieheni päivästä omaan päivääni.

8 asiaa, joista olen miehelleni kateellinen

 1. Ruokatunti. Voit käydä lounaalla valmiin buffet-pöydän äärellä, kasata salaattia eri vaihtoehdoista lautasellesi ja istua työkavereiden kanssa syömään ja rupattelemaan mistä vaan. Monesti tarjolla on myös pieni makea jälkiruoka ja tietenkin kahvit - ja joku muu tekee tiskisi.

Ei lasten aterimien nostelua lattialta, ei yllinkyllin sotkettua pöytää jonka saat kohta itse hinkata puhtaaksi. Ei valitusta "en halua syödä, ei ole nälkä, ei maistu". Ei komentelua: "Et syö pelkkää ketsuppia, Syöhän nyt, Ei nouse seisomaan tuolille!


2. Kun tulet kotiin, on aina ihana nähdä lapset. Kun taas on lasten kanssa koko päivän, niin välillä sitä vain odottaa hetkeä kun saisi olla näkemättä ja kuulematta niitä. Kaikella rakkaudella.


3. Aikuisten asiat. Saat puhua päivän mittaan aikuisten asioita. Pohtia, kehitellä, ideoida ja ratkaista. Minä saan toimia pepunpyyhkijänä, vaipanvaihtajana, riitojen selvittelijänä, nukuttajana ja kuunnella lasten juttuja ja puhua lasten juttuja. Kaipaan aikuisten juttuja.4. Palkkapäivä. Siitä on jo melkein 5 vuotta, kun sain säännöllisesti kuukausipalkan tililleni. Ja ainahan se oli kiva tunne, vaikka sillä ekana hoitelikin laskut pois. Nyt kun siellä ei ikinä ole sellaisia summia, olisi luksusta että päivän hikoilusta maksettaisiin.

5. Työterveyspalvelut. Kun en kotihoidontuella ollessani kuulu työterveyspalveluiden piiriin, on aika korkea kynnys lähteä lääkäriin hakemaan vaikka reseptiä tai jos haluaa varmistaa, onko jokin oire lääkärin hoitoa vaativa. Ennen oli niin helppoa soittaa työterveyteen, ja samantien sai hoidettua vaikka migreeni- ja allergialääke-asiat kuntoon.

6. Vessassa käynti! Siis se, että voit kävellä milloin vaan vessaan ja kukaan ei tule oven taakse huutelemaan, avaamaan ovea ja tule sanomaan "Minullekin tuli nyt tosi kova pissihätä!"

Tai se, ettet ryntää kesken isomman hädän vessasta pois ilman että ehdit edes pyyhkiä, kun kuulet jotain hälyyttävää hirvittävän huudon kera. Sitten huomaat, että se hirveä huuto tulikin vain jostain lelusta aiheutuneesta riidasta ja olisit ihan hyvin voinut vielä istua.

7. Seuranhaku. Kun olen kotona lasten kanssa, koetan miettiä ja järjestää meille joka viikolla treffejä muiden äitien ja lasten kanssa.

Laittelen viestejä, että käviskö Lissulle maanantai ja Kirsille keskiviikko. Jos en hakisi aktiivisesti seuraa, tuskin meillä olisi niin paljon tekemistä. Mieheni ei tarvitse miettiä ohjelmaa päiviinsä, ja hän näkee kavereita joka päivä työssään.8. Pukeutuminen. Kun kävit töissä, sillä oli väliä, minkä näköinen aamulla olet kun lähdet liikkeelle. Pistit siistit vaatteet päälle ja töiden jälkeen vaihdoit kotivaatteisiin. Nyt olen kotivaatteissa melkein aina. Ulos lasten kanssa voi ihan hyvin lähteä jossain löksyissä ja ilman meikkiä.

Tästä piti ensin tulla 5 kohdan lista. Mutta sitten muistin vielä muutaman jutun, joita kaipaan. Varmaan monta jäi vielä pois :)

Tottahan se on, että töissä ehtii vielä olemaan pari-kolmekymmentä vuotta, joten pääsen noista vielä luultavasti nauttimaan ja kaipaan näitä päiviä, kun saan herätä aamulla lasten kanssa ja lounasseurani on mitä hurmaavinta ja rakastavinta! ❤️ Mut tää on kirjoitettu tällaisena ei-niin-vakavana listana :)

Löytyykö samoja fiiliksiä? :)


Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit