Lifestyleblogi

Pieneen tilaan menevät matkarattaat: Good Baby Pockit +

Kaupallinen yhteistyö Ipanainen

Kun matkustaa paljon, varsinkin lentomatkoilla, pieneen tilaan menevät rattaat ovat ihan erityisen kätevät.

pienet rattaat lentokoneen käsimatkatavaroihin

On tylsää joutua luopumaan rattaista jo heti kentälle saavuttaessa, nehän täytyy antaa Helsinki-Vantaalla heti ensimmäisenä pois.

Näin pienet rattaat, kuin GB Pockit +, on todella helppo ottaa mukaan, koska ne menevät kevyesti käsimatkatavaroihin ja niinpä lapsi voi olla niissä koneeseen nousuun saakka. 

Ennätyksellisen pienet matkarattaat

GB Pockit+ rattaat ovat tällä hetkellä maailman pienempään tilaan taittuvat matkarattaat, virallisesti Guinnessin ennätyskirjassa! Ne ovat nopeasti kasattavat ja liikkuvat kevyesti vaikka yhdellä kädellä.

Rattaat painavat vain 5,6 kiloa ja silti niistä löytyy isompien rattaiden hyvät ominaisuudet: tilava ostoskori, säädettävä työntöaisa, kääntyvät ja lukittavat etupyörät ja pehmustetut 5-pistevaljaat. Kuomun aurinkosuoja on UPF50+

Meillä nämä oli nyt testissä Tanskan reissumme ajan, ja rattaat pärjäsivät kyllä erinomaisesti.

Huolimatta pikku kaupunkien mukulakivikaduista ja eläintarhan sorateistä rattaat kulkivat hyvin mukana. Toki ihan pehmeimmällä hiekalla näiden pienirenkaisten rattaiden kanssa piti kulkea vetämällä :)Meillä on monesti reissuun lähtiessä auton takakontti niin täynnä tavaraa, että tilan säästö näiden rattaiden avulla on huomattava! Nämä menevät mukavasti vaikka pienen lapsen jalkatilaan.

Rattaiden painorajoitus on 17 kg, eli meidän Ruukin sai yhä kulkea näissä, kun alkoi pitkän päivän aikana jalka väsymään.

pieneen tilaan menevät matkarattaat


Pienimmillään nämä matkarattaat taittuvat kokoon pituus 20 cm, leveys 32 cm ja korkeus 38 cm. Nämä pienet matkarattaat painavat vain 5.6 kg!

Rattaat toimitetaan valmiiksi kasattuina.

Tulevaa vauvaa ajatellen näihin saa yhdistettyä turvakaukalonkin. Kaikki Cybex ja GB turvakaukalot sopivat näiden kanssa yhteen kaukaloadaptereilla. Saatavilla myös ultrakevyt, kokoontaittuva vaunukoppa!