Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ruun verikokeiden tulokset

Kerroin aiemmin, että 4,5 vuotias Ruu on valittanut kovin nilkkojaan viime viikkoina.

Ensin ajattelin niiden menevän kasvukipuilun piikkiin, mutta koska kipua oli heti aamusta, ja kasvukipuja ei aamuisin pitäisi olla, veimme tytön lääkäriin.

Lääkäri tarkisti Ruun kävelyn, ja sanoi, että iälle tyypillisesti lättäjalat löytyy, ja se voi aiheuttaa kipua jalkoihin, mutta ei pitäisi aamuisin olla senkään vaivana. Niinpä varmuuden vuoksi otettiin verikokeet ja ulostenäyte.

Saimme tulokset viikon jälkeen, ja kaikki näyttää normaalilta.

Ruulta otettiin perusverenkuva, trombosyytit, B-lasko (eli kai tulehduksista kertova, käsittääkseni?) ja tarkistettiin borrelioosin mahdollisuus, ulosteesta katsottu parasiitit. Kaikki oli kunnossa.

Jopa hemoglobiini oli tytöllä kunnossa, vaikka hän ei lihaa tai kanaa syökään, joten tämä oli ihan kiva tietää.


Reuman mahdollisuus yhä avoinna

Soittelin lääkärin kanssa eilen aamulla, ja koska nilkkavaivat ovat jatkuneet, kokeillaan tukevampia kenkiä, seuraillaan pari kuukautta tai jos vaiva pahenee niin otetaan jo aiemmin yhteyttä.

Jos vaiva jatkuu parin kuukaudenkin päästä, katsotaan kai lasten nivelreuman mahdollisuutta. Lääkäri sanoi, ettei se näkyisi näissä kokeissa, mitä nyt oli otettu. Mikseihän niitä voitu samalla kerralla sitten katsoa?

Nilkkaa tukevia kenkiä ostamaan

Nyt siis kenkäostoksille. Meillä on aina koetettu käyttää "hyviä" kenkiä, mutta ilmeisesti ne ei sitten tue nilkkaa oikein ja tarpeeksi.

Tarkoitan, että olen kiertänyt suurimmaksi osaksi kaukaa henkkamaukka-osaston ja luullut, että kunnon lenkkarit (adidas jne) olisi hyvät. Mutta mikä sitten on hyvä ja nilkkaa tukeva kenkä?

Mulla ei ole hajuakaan, kai pitää ruveta googlettamaan.

Mutta sellaisia uutisia. Nyt vain seuraillaan tilannetta. Tietysti paras olisi, jos kivut vain häviäisi.


Joko seuraat facebookissa ja instassa?Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit