Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Särkänniemi - rannekkeiden arvonta + mitä tarjontaa oli meidän alle 100 senttiselle ja alle 120 -senttiselle?

Kaupallinen yhteistyö Särkänniemi

Me vietettiin sunnuntaina ihan huikean kiva päivä Särkänniemessä. Aika meni ihan siivillä!

Etukäteen ajattelin meidän lasten jaksavan siellä ehkä 4 tuntia, mutta yhtäkkiä kello olikin seitsemän illalla, ja kukaan ei ollut vielä edes väsynyt! Niin paljon oli menoa ja meininkiä tarjolla koko perheelle. Ihan vähän vajaa 6 tuntia oltiin pyöritty siellä.

Särkänniemi pienten lasten kanssa. Arvotaan Särkänniemen rannekkeita!

Me tultiin paikan päälle heti porttien avauduttua klo 13. Koska ajeltiin Turun suunnasta, Remu nukkui päikkärit automatkalla ja Ruukin suostui hetkeksi laittamaan silmät kiinni - ihan täydellistä!

Ajattelin kertoa tähän juttuun siitä, mitä laitteita on tarjolla tällaiselle 1,5 vuotiaalle ja mitä kaikkea tuollaiselle Ruun (4,5 v) ikäiselle. 

Mitä tarjolla alle 100 - senttisille?

Särkänniemen huvilaitteiden pituusrajoitukset alkavat 100 sentistä, eli Remu kuuluu siihen luokkaan, alle 100 cm pituisiin.

Alle 3- vuotias pääsee ilmaiseksi laitteisiin, mutta osaan laitteista hän tarvitsee huoltajan mukaan, ja huoltajalla pitää silloin olla ranneke :) 

Hänen pituiselleen oli tarjolla 10 eri laitetta, plus tietenkin Koiramäki, Näsinneula ja Akvaario.

Akvaario oli ihan huikean mielenkiintoinen, lapset rakasti katsella kaloja isoista altaista.
Remu sai käydä seuraavissa laitteissa: Leppäkerttu, Possujuna, Regatta, Järvikaruselli, Angry Birds Ride, Kantti x Kantti, Karamelli -karuselli, Pikku Hinaaja, Crazy Bus. Lisäksi olisi ollut vielä Tattiralli, mutta se oli huollossa.

Särkänniemi pienten lasten kanssa. Arvotaan Särkänniemen rannekkeita!Särkänniemi pienten lasten kanssa. Arvotaan Särkänniemen rannekkeita!

Ihan eniten Remun mieleen näytti olevan ilmeistä päätellen Possujuna ja Angry Birds Ride. Possujunassa hän sai olla kaksin siskon kanssa, mutta Angry Birdsiin piti mennä huoltajan kanssa.

Yli 100 - senttinen Ruu pääsi jo 21 laitteeseen

Ruu olisi päässyt jo 21 laitteeseen, ehkä enempäänkin, koska seuraava raja on 105 senttiä, mutta emme ehtineet oikeastaan edes ajatella, olisiko hän yli sen :) 

Niin paljon oli näissäkin jo tekemistä, eikä kaikkiin ehditty millään.Ruu tykkää tosi paljon vauhdista, mutta valitettavasti en saanut häntä mukaani Tukkijokeen, johon itse olisin halunnut hänen kanssaan mennä :D Ehkä joskus toiste sitten. Hän sanoi, ettei halua kastua ja minusta se olisi just hauskaa!

Koiramäki

Koiramäen eläinpuistossa käytiin ihmettelemässä eläimiä, kahvittelemassa ja Ruu kävi Drakkulan linnassa leikkimässä.

Koiramäen eläinpuistoon on muuten 21.6. asti liput Plussa-kortilla puoleen hintaan. Käy lukemassa lisää täältä!

Herkut

Särkänniemen ruokatarjontaa on ihan pakko kehua. Me söimme nyhtöpossu-pitaleivän ja sweet chili -kanapitan, ja maku on ihan älyttömän hyvä! On selvästi haluttu panostaa makuihin, eikä ole lähdetty vain tekemään helppoa ja halvinta pikaruokaa. 


Tekisi mieli käydä testaamassa muutkin ravintolat, mutta näiden lisäksi ehdimme syömään vain jälkkärijäätelöt ja käymään Koiramäen puolella kahvilla.

Särkänniemen rannekkeiden arvonta!

Käy osallistumassa blogini Facebook- sivulla Särkänniemen rannekkeiden arvontaan! Arvonta löytyy helposti kuvien kautta tai selaamalla seinää vähän alaspäin :)

Arvon 2 kpl yli 120-senttisen ranneketta. Suoritan arvonnan huomenna 12.6. illalla!


Vanhemmat tekstit