Lifestyleblogi

Tässä syyt, miksi Solo Sokos Hotel Paviljonki on yksi parhaista hotelleista Suomessa

Kaupallinen yhteistyö Solo Sokos Hotel Paviljonki

Meidän perhe on jo vuosien ajan pitänyt Jyväskylän Sokos Hotel Paviljonkia luottopaikkana, jossa pysähdymme mennen tullen, kun matkustamme minun kotimaisemiini Pohjois-Karjalaan.

Persoonallisuus ja pienet yksityiskohdat, joilla asiakkaan kokemusta on haluttu parantaa, tekevät sen viimeisen silauksen.

Jos Paviljonki ei ole teille tuttu, kannattaa lukea tämä juttu :)

Suomessa on hyvin harvassa ne hotellit, joissa on tarjolla vastaavaa kuin Paviljongissa. 


Ylivoimainen leikkipaikka

Aloitetaan meidän lasten suosikista, eli leikkipaikasta.

Paviljongin leikkipaikka on kunnon leikkihuone, jossa autossa istuneiden lasten energia pääsee valloilleen.Löytyy kunnon kiipeilypaikka, leluja, pomppupalloja, potkutraktoria ja lukemista. Aikuisille on tarjolla tuoreet iltapäivälehdet ja iso kulmasohva :) Tai jos haluaa verrytellä, tarjolla on jumppamatto ja kuminauha.Täällä meidän lapset käy joka kerta heti tullessa, ja juuri ennen lähtöä. Hyvä paikka purkaa energiaa ennen pitkää automatkaa!


Mahtava kuntosali

Hotellin ylimmästä kerroksesta löytyy 100 neliöinen, aivan täydellinen kuntosali. Käyttö kuuluu huoneen hintaan.


Ihan mahtava oli päästä hetkeksi omaan rauhaan. Täällä käydään mieheni kanssa vuorotellen piipahtamassa, kun toinen katsoo lapsia.


Salilta löytyy varusteet vaativampaankin harjoitteluun, tai jos haluat kuntoilla huoneessasi, vastaanotosta saa jooga- tai toiminnallisen harjoittelun välineet lainaan. 

Hulppea saunaosasto

Salin kanssa samassa, eli ylimmässä kerroksessa sijaitsee hotellin saunaosasto.

Ihan huikea! Ja tämäkin sisältyy huoneen hintaan, tietenkin.Naisten saunaan mennessä voit jättää vaatteesi pukukaappiin, laittaa rentouttavan cd-levyn soimaan, kietoutua pyyhkeeseen ja valita itsellesi jonkin kotimaisista kasvonaamio-tuotteista.

Tarjolla esimerkiksi Hilla-hunaja-naamio.

Tämän jälkeen rentoutumaan kauniiseen, tilavaan saunaan, josta on näkymä yli kattojen.Saunan jälkeen voit keittää itsellesi kupillisen kuumaa, levittää kosteusvoidetta vartalollesi ja rentoutua pukeutumishuoneen sohvalla :)

Ei yhtään hassummin hotellin sauna-osastolle! Vai mitä mieltä te olette? Ihan luksusta.

Minä kävin menomatkalla saunassa rentoutumassa yksin salin jälkeen, mutta paluumatkalla otin 4-vuotiaan tyttäreni mukaan tutustumaan naisten saunaan :)

Hänestä se oli aika jännittävää, kun pääsi äitin kanssa naisten juttuja kokeilemaan!


Herkullinen ravintolaruoka

Illan päätteeksi tilasimme ruuat hotellin italialaisesta ravintolasta, ravintola Trattoriasta.

Me teemme ihan joka kerta lasten kanssa niin, että haemme iltaruuat hotellin ravintolasta huoneeseemme.

Tämä siksi, että saamme nauttia ruuasta tällä tavoin parhaiten. Ilta, väsyneet lapset ja ravintolassa ruokailu ei ole meidän mieluisemme yhdistelmä, ja kun otamme ruuat huoneeseen, ruokailu onnistuu aina hyvin kun lasten ei tarvitse vain istua paikoillaan :) 

Ravintolassa ruokailua on toki hyvä harjoitella, mutta teemme sen mieluiten päiväsaikaan, kun lapset on pirteitä.

Lämmin suositus minulta annokselle karitsan sisäfilettä. Niin pehmeän makuinen ja murea liha, ja tosi maukkaat lisukkeet.
Ja pisteenä iin päälle

Jokainen meistä tietää, että yksi parhaita asioita hotellissa yöpymisessä on valmiiseen aamiaispöytään meno. 


Hotelliaamiainen on aina irtiotto arjesta, mutta senkin voi tarjota monella tapaa.

Solo Sokos Hotel Paviljongin aamiainen on ehdottomasti paras hotelliaamiainen, jonka olen Suomessa syönyt. Ja olen kiertänyt kymmeniä ja kymmeniä hotelleja, joten vertailupohjaa on! :)

Paviljongin aamiaisesta tekee ylivertaisen se, miten siellä on panostettu lähituottajien tuotteisiin, ja hylätty ne helpoimmat ja halvimmat tavat tuottaa aamiainen.Heidän aamiaistaan ihan selvästi mietitään, kehitetään ja muutetaan kauden mukaan.

Nytkin tarjolla oli useita erilaista lähituottajan tuotetta, esimerkiksi marjapiirakkaa, paikallista mehua, erikoishunajaa.Kahvi- ja tee tarjoillaan pöytiin.

Sekin on asia, joka nostaa aamupalan astetta enemmän luksuksen puolelle. Pieniä eleitä, jotka kuitenkin vaikuttavat tosi paljon kokemukseen.Tällaista aamupalaa on vaikea kuvailla, sanoisinko, että se on jo yksinään syy siihen, miksi kannattaa poiketa joku kerta Paviljonkiin. Nuo kaikki aikaisemman mainitsemani asiat vain tukevat tätä :) Minulle aamiainen hotellissa merkitsee niin paljon!

Ehdottomat 5 tähteä aamupalalle.

Tekemistä: Superpark ja lähialueen ulkoilumahdollisuudet

Vielä muutama vinkki hotelliin tuleville.

Ihan Paviljongin vierestä löytyy hyvä K-Supermarket, josta on helppo ja nopea hakea esimerkiksi iltapalaa tai muita asioita, joita lasten kanssa voi tarvita.

Pysäköinti hoituu helposti hotellin parkkihallissa. Jos saavut julkisilla, Jyväskylän matkakeskus on vain parin sadan metrin päässä. 

Samassa yhteydessä hotellin kanssa on Jyväskylän Superpark, johon saa hotellissa yöpyessään edullisemmin liput. Joten esimerkiksi isommille lapsille löytyy tekemistä ihan varmasti!

Jos haluaa viedä pienempiä lapsia leikkipuistoon, esimerkiksi Suuruspääntien leikkipuisto tai Lounaispuisto ovat kohtuullisen kävelymatkan päässä. 

Aikuisten kuntoilua varten satamasta löytyy Crosstraining- "ulkokuntosali", ja koirille koiranuittopaikka! Eli lähialueilta löytää monipuolisesti tekemistä, onpa liikkeellä perheen kanssa, koirakaverin kanssa tai aikuisten kesken.

Kaiken kaikkiaan, Solo Sokos Hotel Paviljongille on ehdoton suositus, jos on tarvetta yöpyä Jyväskylässä, ja vaikka tarvetta ei välttämättä olisikaan - kannattaa poiketa! :)