Tyttö, poika, ja masussa kasvaa... ❤️

Ruu, 4 vuotta, on toivonut pikkusiskoa jo ennen kuin tämä masuvauva sai alkunsa.

En tiedä, miksi hän alkoi puhumaan, että haluaisi pikkusiskon, koska me ei oltu hänelle puhuttu vauvatoiveista :)

Hän keksi vauvalle nimenkin, ihan omatoimisesti, ennen kuin vauva oli masussa, tai ainakaan emme olleet vielä varmoja, onko siellä vauva. Mutta Ruulle ei oltu ainakaan kerrottu mitään.

Nyt siis Ruu on kovin odottanut tietoa, kumpi siellä masussa asuu.

Tämä kuvasarja on tietysti ihan kuvitteellinen, koska ei Remu vielä osaa mitään pikkusiskoja tai veljiä toivoa :)

vauvan sukupuolen paljastaminen, rv 18

Mutta, niin kuin seuraavasta kuvasta näkyy, Ruun odotus on palkittu :) Toive näyttää toteutuvan ja meille syntyy pikkuinen tyttö marraskuussa ❤️


Nyt meillä elellään 18. raskausviikkoa.

Olen voinut muuten hyvin, mutta migreeni on melkein päivittäistä ja se varjostaa aika paljon arkea. Mutta voisi huonomminkin olla, joten koetan pysyä vaan positiivisena ja pärjätä särkylääkkeillä :)

Onneksi Remu nukkuu vielä parin tunnin päikkärit melkein joka päivä, ja saan yleensä silloin vähän lepäillä, Ruu ymmärtää hyvin kun sanon, että päähän sattuu.

Ruu on tosiaan tehnyt jo nimestä ehdotuksen, tässä hänen ehdotuksensa :) Mun mielestä aika hyvin keksitty 4-vuotiaalta!

vauvan sukupuolen paljastaminen, rv 18

Rv 18 tarkoittaa, että vauvan koko pituus on suunnilleen 17-18 cm, ja pian meillä on rakenneultran vuoro :)

En vaan ole vielä muistanut soittaa sinne aikaa - ehkä huomenna :D Tyksiin saa soittaa ajanvarausta klo 13-15 ja yleensä muistan sen soittamisen aamulla, ja seuraavan kerran klo 15 jälkeen :)

Eli tällaisia uutisia täällä. Tyttö tosiaan oli aika selkeä minut ultranneen lääkärin mukaan. Mutta toisaalta, olihan Ruu rakenneultrassa "varma poika" ja syntyessään vasta sain kuulla, että täältä syntyi pikkuinen tyttö :D Joten ei kai mikään ole varmaa, ennen kuin vauva on syntynyt :)

En mä kestä, kun Ruu on niin onnellisen iloinen tuosta tytöstä! Hän oikeasti joka päivä puhuu pikkusiskosta ja höpöttää sille :)