Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Riemunkiljahduksia aamiaisella - paras hotelli, kun olet lasten kanssa lomalla Helsingissä

Kaupallinen yhteistyö Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Me käydään joka kesä minilomalla Helsingissä. Yksi tai kaksi yötä, shoppailua, hyvää ruokaa, ehkä Lintsi tai Korkeasaari. Minilomat on siitä kivoja, että niitä voi ottaa kesään parikin. Sellainen mahtuu hyvin vaikka viikonloppuun.Helsingissä on huikea määrä majoitustarjontaa, ja ajattelin vinkata teille ihan ytimessä olevasta Sokos Hotel Vaakunasta. Yksi Helsingin keskustan maamerkeistä sijaitsee heti rautatieaseman vieressä, joten tähän on helppo majoittua myös julkisilla saapuvien.

Me tultiin autolla, ja parkki löytyykin heti hotellin vierestä. Jos käytät P-Elieliä, niin kuin me, ilmoita siitä hotellin vastaanotossa ja saat edullisemman hinnan :)

Lasten kanssa on kiva kun pääsee kävellen joka paikkaan. Vaakuna on niin lähellä kaikkea, että keskustan liikkeet ja puistot pääsee hyvin kiertämään kävellen. Vasta lintsille lähtiessämme otimme auton mukaan :)

Kun majoitumme hotelliin, pyydän aina ammeellista huonetta. Niin tälläkin kertaa. Se on meidän lapsille aina illan kohokohtia, kun pääsevät yhdessä puljamaan isoon ammeeseen :)

Onni Oravan aamiainen

Niin kuin olen ennenkin kertonut, meillä arvostetaan hotelliaamiaista ihan yli kaiken.

Sokos Hotel Vaakunan kesässä on panostettu lasten aamiaiskokemukseen, ja aamiaisella tyytyväinen lapsi korreloi suoraan vanhempien aamiaisrauhan kanssa :)

Pienten lasten vanhempina sitä haluaa nauttia valmiiksi katetusta, runsaasta buffasta, mutta jos lapsi pistää pöydässä ranttaliksi, niin aamiainen voi jäädä lyhyeen.

Vaakunassa siihen on ihan mahtava ratkaisu tarjolla: lapsen voi päästää suoraan aamiaisen yhteydessä sijaitsevaan huikeaan leikkitilaan. Siellä viihtyy pienempi ja isompikin lapsi. Isommille on tarjolla Playstation 4 -konsoleita, pienemmille tietenkin yllinkyllin lelujaja tilaa riehua.Kun meidän lapset kävi pöydässä levottomiksi, annettiin heidän mennä leikkimään ja syötiin itse rauhassa masut täyteen ja vähän vielä ylimääräistäkin :)

Ja ennen leikkitilaan siirtymistä vanhempi voi esitellä lapselleen kokonaisen Onni Oravan aamiaisen!Lapsille katettu oma aamiainen löytyy ihan tilan perältä tilausravintola Kaarteen puolelta. Leikkitilaa löytyy muuten sieltäkin, jos lapsi ei malta istua edes lettubuffetin tai pehmisannoksen pariin :D

Tosiaan, täältä bongattiin pehmiskone, joka tietenkin oli ihan huikea kokemus meidän lapsille, jotka ei ole sellaista ennen nähnyt. Kone on vapaasti aamiaisella olevien käytössä, ja viereltä löytyy strösseleitä, kastikkeita ja keksejä jäätelöannoksen kruunuksi :)Varsinkin Ruu oli innoissaan koristelemassa omaa annostaan.Ihana idea, arvostan!

Ei meillä ole tapana tarjota lapsille aamulla jäätelöä, mutta jos ollaan lomalla ja tällainen mahdollisuus on, niin höllään pipoa ja jäätelöä saa ilman muuta aamiaisen jälkiruuaksi :)Allergisille perheille tiedoksi, että aamiaiselta löytyy esim Yosa-jogurtteja ja kaurajuomaa, ja gluteenittomassa pöydässä on niin houkutteleva valikoima, että siellä kävi kuhina.

Jos haluaa kokeilla jotain uutta, kannattaa mennä murokulhojen pariin: tarjolla on sirkkagranolaa! 


Itse jätin tällä kertaa sirkat väliin.. aika nössö :D

Mitä me tehtiin meidän minilomalla?

Me käytettiin tehokkaasti aikaa alennusmyynti-shoppailuun, mutta piipahdettiin myös Lintsillä :) Se oli Ruun toive, hän rakastaa huvipuistoja. 

Päivällisellä kävimme 10. kerroksen Ravintola Loisteessa, jossa tietenkin näillä keleillä söimme ulkona ja ihailimme samalla huikeita maisemia.

Remun ilo oli bongata raitiovaunu toisensa jälkeen, ja ruokalistalta pystyn nyt kokemuksen kautta suosittelemaan salaattia grillatulla halloumijuustolla. Oli todella maukas annos!Eli jos teillä on mielessä piipahtaa Helsinkiin näin kesäaikaan, ihan lasten riemun ja ihanan aamiaisrauhan vuoksi suosittelen lämpimästi Sokos Hotel Vaakunaa! 

Joko seuraat blogia instassa? Meidän kesän reissuja ja elämää muutenkin voi seurata sieltä, tervetuloa mukaan! :)
Matkailupuolelta tulossa esim Asuntomessut ja Alicante!Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit