Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rohkeus kannatti

Kaupallinen yhteistyö MBakery

12 vuotta sitten tein päätöksen jättää kaiken taakseni. Opiskelupaikka, työpaikka ja tutut kuviot saivat jäädä, kun päätin yhtäkkiä muuttaa Oulusta Turkuun.

Olin käynyt viikkoa aiemmin täällä Ruisrockissa, jonne otin extemporena liftauskyydin irc-galleria tuttujen luo kyläilemään.

Kaipasin muutosta elämääni, ja nyt oli hyvä tilaisuus hypätä tuntemattomaan. Niinpä irtisanoin itseni, lähetin Turkuun sähköpostilla työhakemuksia, etsin vuokrakämpän, pakkasin kamani, koirat ja lähdin.

Oikeasti vähän pelottikin. 

En tuntenut täältä ketään. Minulla oli muutama naamatuttu ircistä, mutta ei muuta. Mutta en ollut enää Oulussa onnellinen, vaan minun oli päästävä pois. En enää pitänyt ihmisestä, jollaiseksi olin tullut ja lähtö tuntui mahdollisuudelta aloittaa alusta.

Onneksi lähdin. Ei elämä taikaiskusta muuttunut, mutta tämä on vaikuttanut paljon minuun ihmisenä.

Mietin välillä, että ilman tuota Ruisrock-pyrähdystäni en olisi välttämättä ikinä päätynyt Turkuun.

En olisi tavannut miestäni Turun yöelämässä. Ja jos en olisi tavannut häntä, minulla ei olisi näitä lapsiani.Täytin viikko sitten 36 vuotta, ja juhlistimme tätä perheeni ja ystäväni perheen kanssa. Meillä on ystäväni kanssa 20 yhteistä vuotta takana, ja elämä on antanut meille niin paljon, ja molempien tiet on tuonut meidät Turkuun.

Molemmille löytyi onni täältä.On mukava katsoa taaksepäin ja miettiä, mihin sieltä lukion penkiltä ollaan kuljettu.

Juhlien tarjoiluista vastasi MBakery.

Mukava ilta takana. Kiitos ystäväni kun olet ollut niin kauan elämässäni!

Enää ei varmaan ihan yhtä suuria elämänmuutoksia ole edessä, mutta seuraava askel on tämän kodin myyminen. Sekin jännittää, ja tässäkin luovutaan jostain joka on tärkeää, ja hypätään uuteen. Tällä kertaa ei tarvitse tehdä hyppyä yksin :)Tarjolla oli suolaista ja makeaa, kakku, kuppikakkua, juureen tehtyä leipää ja käsintehtyjä konvehteja.

Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit