Uusi kotimainen lastenvaatemerkki Kanto Design

Kaupallinen yhteistyö Kanto Design

Edellisessä postauksessani vilahti lasten päällä jotain, mitä ette ehkä ole vielä muualla nähnyt! :)
Saimme nimittäin kutsun testata kotimaisia Kanto Designin vaatteita.

Uusi vaatteiden, asusteiden ja kankaiden verkkokauppa on auennut tänään osoitteessa www.kantodesign.fi


Kaikki Kanto Designin vaatteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Meillä nämä ovat olleet nyt muutaman viikon ahkerassa käytössä, pesty varmaan noin 5 kertaa ja yhtään nukkaa ei ole ilmestynyt, värit on pysynyt hienosti ja tunikasta on tullut yksi Ruun lempivaatteista :) Ruun tunika värissä Usva.Kuosit on suunnitellut merkin takaa löytyvä Iida Kanto, ja kaikkia merkin vaatteita löytyy neljässä eri värissä!

Vaatteita on sekä naisille että lapsille, joten tässä taas pieni mahdollisuus samisteluun, siitähän minä ja moni muu äiti tykätään :)

Ruun päältä löytyy lyhythihainen, hieman pallohelmainen Kesä soma tunika. Tätä tunikaa saatavilla myös pitkähihaisena. Tunikan helma on edestä hieman lyhyempi kuin takaa.

Soma tunikaa löytyy myös naisten mallistosta, 4 eri väriä ja sekä lyhythihaisena että pitkillä hihoilla :)

Remun päällä laatikkomallinen Särmä paita. Toi keltainen Aamunkoi- väri sopii hieman ruskettuneelle Remulle ihan täydellisesti :)
Jalassa molemmilla Kanto Designin Siro- legginssit, joita mustan lisäksi myös kaikissa näissä ihanissa värillisissä kuoseissa.  

Mitoitus on ennemmin reilua, tai juuri kokoa vastaavaa, kuin niukkaa - Ruun päällä koko 104, ja Ruu on varmaan jo sen 104 cm ainakin pitkä ja painaa noin 17 kiloa. Remun päällä koko 86, siinä on vähän kasvunvaraakin, Remun pituudesta en ole nyt ihan satavarma, olisko jotain 84 cm paikkeilla :) 

Naisten vaatteet

Itselleni valitsin naistenvaatteiden osiosta Särmä- paidan ja Siro- legginssit. Minulla päällä paidasta koko XS, eli paita on tosiaan väljän mallinen, ja leggareista koko S, vaikka raskauskiloja onkin jonkin verran kertynyt. Olen noin 165 cm pitkä ja painan 68 kiloa kai nyt masun kanssa :)
Värinä paidassa Usva. Tarjolla myös musta ja kaksi muuta värillistä kuosia, myös tuo kiva keltainen joka Remun paidassa. Myös naisten legginsseissä samat 4 värivaihtoehtoa!

Kaikki malliston lastenvaatteet löytyvät täältä, ja naistenvaatteet täältä. Lisäksi Kanto Design myy nahkapaperista valmistettuja laukkuja, reppuja ja muita asusteita.

Verkkokauppa avattu tänään, joten ottakaa Kanto Design seurantaan myös Instassa ja Facebookissa  niin näette missä näitä pääsee hypistelemään ihan livenäkin :)Suosittua