Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vauvanvaatehankintoja parin päivän shoppailukierroksilta! :)

Me oltiin pari päivää Helsingissä, ja kävin jo viime viikolla (ehkä rakenneultrasta rohkaistuneena) ostamassa muutamia vaatteita vauvalle :)

Mitä kokoja ostin ja minkä verran?

Eli tässä on

- kokoa 50 yksi body ja kahdet housut
- kokoa 56 kolme bodya ja kuudet housut
- kokoa 62 kahdet housut ja kaksi bodya
- kokoa 56 2 yöpukua
- yksi neuletakki 68
- 2 lämpimämpää pipoa 40-42 ja yksi ohuempi pipo 45-47
- yhdet sukkikset 62-68
- yhdet pikku tumput
- 3 paria sukkia
-1 hiuspanta

Miten paljon vauvalle tarvitaan vaatetta kutakin kokoa?

Eli vaikka näyttää isolta kasalta, niin ei siinä hirveästi ole per koko!

En muista yhtään, minkä verran vaikkapa kokoa 50 on mennyt Remulla ja Ruulla. Molemmat syntyi 50 senttisinä, mutta heidän painonsa nousi ihan eri tahtiin, joten varmaan vaatekokokin on vaihtunut eri tavalla.

Muistelisin, että Remun aikana olin hankkinut ihan liian vähän pieniä kokoja ja jouduimme ostamaan pian lisää, kun piti saada vaihtaa bodyja useammin.

Luultavasti ostan kokoa 50 jonkin verran lisää bodyja ja housuja, vaikka siitä koosta varmaan kasvetaan nopeasti ulos, jos kaikki menee hyvin ja paino nousee hienosti.

Värimaailma

Koetan ostaa aika samanlaista värimaailmaa olevia vaatteita, haluaisin pukea pikkutyttöäni tällaisiin aika hillittyihin väreihin. Tosin odottaa häntä yksi jumpsuittikin pinkin sävyisenä :) Sekin näkyi jo instassa aiemmin.

Minua ihastuttaa tällä hetkellä luumun puuterin, roosan, tumman sinisen, sinapin ja valkoisen eri sävyt. Muutaman kuviollisen vaatteen ostin myös, oli niin nättejä kuoseja jotka kävi samaan sävymaailmaan. 

Vielä etsin haaleampaa luumua, sellaista ruskeaan taittavaa ja jotain ruskeaa myös :) Eli syksyn sävyjä tässä kovasti odottelen! :) Lisää murrettuja, lämpimiä ja maanläheisiä sävyjä haluan.

Osa vaatteista on alennusmyynnistä, osa on juuri tulleita mallistoja, joten ne oli normaalihinnoissa. 

Esittelin instassa muitakin ostoksiani, ei mitenkään vauvaan liittyviä vaan ihan astiapuolelle outlet-löytöjä! Tervetuloa seuraamaan myös siellä! :) 


Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit