Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Säästö satoja euroja vuodessa - vakuutusten kilpailuttaminen kannattaa!

Kaupallinen yhteistyö Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Melkein puolitoista vuotta siinä meni, mutta kannatti! Minun ja mieheni on ollut jo pitkään tarkoitus istahtaa pöydän ääreen, perehtyä meidän perheen vakuutuksiin, ja kilpailuttaa ne.

Miksi kilpailuttaminen tuntuu niin vaikealta? Pitäisi saada rauhallinen hetki, jotta voi tehdä tarjouspyyntöjä, sen jälkeen vielä ajan kanssa perehtyä saatuihin tarjouksiin, ja vertailla niitä omaan, entiseen sopimukseen.

Tuntui lopulta mahdottomuudelta, ja aikaa tälle kaikelle ei meinannut löytyä millään.

Takaraivossa jyskytti kuitenkin ajatus siitä, että kilpailuttamalla voisimme säästää satoja euroja vakuutusmaksuissa. 

Jos uhraa kilpailutukseen vaikka pari tuntia aikaansa, pääsee hyvälle tuntipalkalle säästöjen kautta.

Sillä rahalla tekee jo pienen viikonloppureissun perheen kanssa!

Tämän ajatteleminen sai vihdoin keskittymään asiaan niin paljon, että päädyimme lopulta kutsumaan Vakuutusyhtiö Turvan edustajan meille vertaamaan vakuutuksia.

Halusimme vertailla sekä vakuutusten hintoja, että sisältöä: ei ole tarkoitus säästää sen kustannuksella, että uuden vakuutuksen ehdot olisivat huonommat!

Kun Turvan edustaja istui keittiömme pöydän ääreen eräänä arki-iltana, tuli asiat vihdoin käytyä kunnolla läpi. Remu ja Ruu vetivät samalla omaa showtaan, ja olisin varmaan luovuttanut, jos olisimme kahdestaan kokeillut lukea sopimuksia läpi, härdelli oli taas niin kova.

Onneksi edustaja oli kärsivällinen ja ymmärsi kaikki keskeytykset hyvin :)

vakuutusten kilpailuttaminen

Kodin kaikkien vakuutusten kilpailuttaminen

Meillä on vakuutuksissa kaksi autoa, koti, henkivakuutukset minulle ja miehelleni, kolmen lapsen lapsivakuutukset ja matkavakuutus. Joten ei ihan iisi homma käydä kaikkia läpi.

Kun haluaa vertailla vakuutusten hintoja, kannattaa kilpailuttaa kerralla kaikki kodin vakuutukset, ja tarkastella loppusummaa, ei niinkään yksittäisten vakuutusten hintoja. 

Kun keskittää vakuutuksia yhteen yhtiöön, saa yleensä alennuksia jotka tuovat loppusummaa alaspäin.

Turva tarjoaa kaikkien suomalaisten ammattiliittojen jäsenille parhaimmat vakuutukset ja edut, esimerkiksi heti 10 %:n jatkuvan liittoalennuksen koti,-henkilö- ja kaskovakuutuksista.

Lasten vakuutuksissa piti tehdä terveysselvitykset, ja jos uudessa vakuutustarjouksessa on poissulkevia ehtoja (kuten meillä Remun vakuutuksessa on allergioista), kannattaa tietysti harkita tarkkaan ennen vaihtamista.

Tämän vuoksi me päätimme jättää Remun vakuutukseen vanhaan yhtiöön, vaikka vakuutus Turvassa olisi ollut edullisempi: ehkä allergioiden mahdollisesti väistyessä iän myötä siirrämme senkin Turvan piiriin.Tuosta huolimatta vaihdon tuoma säästömme on satoja euroja. Eli en voisi tyytyväisempi olla, onneksi saatiin tämä vihdoin tehtyä!

Vakuutusten vertailu

Mielestäni vakuutusten vertailu on vaikeaa. Ehdot ovat monesti niin monimutkaisia, ja luvut ja sanat vaan vilisevät silmissä! 

Tämän takia onkin hyvä pyytää ammattilainen avuksi, jos vaan yhtään tuntuu vaikealta. Minä en ole lainkaan sellaista tyyppiä, joka normaalisti pyytäisi edustajan meille kotiin käymään, mutta tämän käynnin jälkeen olen sitä mieltä, että tässä asiassa se kannattaa.

Meillä käynyt Turvan edustaja pyysi jokaisen vakuutuksen kohdalla nähtäväksi entisestä vakuutuksestamme sisällön ja luvut, ja näin meille tuli turvallinen olo siitä, ettemme ole vaihtamassa huonompaan.

Samalla hän tarkisti, ettei meillä ole päällekkäisiä vakuutuksia; ettemme turhaan maksa samasta asiasta moneen paikkaan. Myös mahdolliset aukot tulee käydä läpi, että kaikki tärkeä on varmasti vakuutettu.

Vakuutusten päivittäminen ajan tasalle

Samalla tuli päivitettyä vakuutusten tiedot ajan tasalle.

Esimerkiksi miehelläni ei ollut edunsaajana minä, vaan vanhempansa, koska vakuutus oli otettu joskus ennen kuin me olimme tavanneet. Niinpä näin perheellisinä on ihan asiallista laittaa henkivakuutuksiin toisemme edunsaajiksi.

Turvan edustajaan saat yhteyden helpoiten lomakkeella tämän sivun kautta! Voit pyytää edustajan kotiin tai sopia tapaamisen Turvan toimipisteeseen, tai pyytää tarjouksen kokonaan netin kautta tai vaikka puhelimitse.

Suosittelen ehdottomasti tekemään tämän, kaikki säästö on aina kotiinpäin! :) 
Ei kommentteja

Kiitos käynnistä ja kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Vanhemmat tekstit