Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kotiruokaa 9,90 € / aikuinen+lapsi! Seikkailupuisto HopLopista rento alku viikonloppuun

Kaupallinen yhteistyö HopLop Seikkailupuisto HopLop on ihan paras aloitus viikonlopulle; aikuiset säästyy ruuanlaitolta ja lapset pääsee seikkailemaan sielunsa kyllyydestä! 

Usein perjantaina mun fiilis on tämä

"Huh, viikonloppu alkaa vihdoin - ei jaksaisi tehdä kotona tänäänkin ruokaa".

Niinpä on ihan mahtavaa, että HopLopeissa syö nyt aikuinen+lapsi- kombo arkisin alle kympillä! 


Kun on koko viikon huhkinut hellan äärellä, on välillä mahtava fiilis saada valmiit ruuat eteen, ja joku toinen hoitaa tiskitkin! :)Ruuan lisäksi tarjoukseen kuuluu Novelle - juomat aikuiselle ja lapselle molemmille! Sinne siis.

Kunnon kotiruokaa!

Tarjolla on lihapullia muusilla, maukkaita luomu porkkanapyöryköitä muusilla sekä kermaisaa kalakeittoa. Me käytiin testaamassa näitä HopLopin uusia safkoja, ja tietysti leikkimässä! :)

Koska meillä oli työpäivä takana, me aloitettiin ruualla. Syötiin ensin mahat täyteen, (minä itseasiassa liikaakin, oli vaan niin hyvää!) ja sen jälkeen mentiin seikkailemaan.

HopLopin lihapullat on 100 % kotimaista lihaa. Lisukkeeksi tuli aikuiselle lämpimiä juureksia ja lapsille kurkku- ja porkkanatikkuja.

hoplop kotiruoka seikkailupuisto

Lihaton vaihtoehto on luomut porkkanapyörykät. Ne ovat myös maidottomia ja gluteenittomia. Jälleen lisukkeena kurkkua, porkkanaa tai lämpimiä juureksia :) Maistui myös perheen vannoutuneelle lihansyöjälle!

HopLopin listalta löytyy myös muuta ruokaa, mm. kanasalaattia, joka oli ihan mielettömän hyvää - mun lemppari!Lohikeitto oli oikeasti kalaisaa ja kermaista, nam! Lisukkeena leipää.

Ja sitten seikkailemaan!

Ruu ja Remu ei ole vielä käyneet tässä Raision uudessa HopLopissa, ja he olivat paikasta ihan pähkinöinä! Paikka on mielettömän iso, pelkkä seikkailulabyrintti on ihan jäätävän kokoinen.Remun suosikki taisi olla sähköautorata. Hän halusi sinne uudelleen ja uudelleen!Korkeuksiin nouseva tulivuoriliukumäki sai lapset räkättämään. Remu koetti juosta niin ylös kuin vain pääsi ja liukui sitten holtittomasti alas pehmeää vuorta pitkin :)


seikkailupuisto hoplop raisio


Donitsiliuku antaa kunnon vauhdit pehmeän renkaan kyydissä ja trampoliineja oli niin paljon, ettei joutunut jonottelemaan vuoroaan :)
Lukuisat liukumäet ovat kestosuosikkeja, ja HopLopissa on niitä montaa erilaista. Kaikissa saa hauskat vauhdit ja hymyn korviin asti. Pehmeässä liukupompussa ei haittaa, vaikka menee vähän seiniä pitkin, niin kuin Remu tässä kuvassa.


Lapset olisi voineet olla tuolla koko illan, ja oli ihana katsoa lasten liikkumisen riemua. He pomppii, juoksee ja nauraa koko rahan edestä, pää märkänä hiestä.

Hiki tuli miehellenikin, joka sai mennä kaikkialla Remun perässä :)


seikkailupuisto hoplop


Kiukkuhan siinä lapsille tuli, kun tuli aika lähteä kotiin, mutta lupasimme ehdottomasti mennä pian uudelleen. Tämä oli meille aikuisillekin kiva aloitus viikonloppuun!

Kotiruokatarjouksen voi ostaa etukäteen täältä, ja samalla saa ostettua myös liput seikkailupuistoon :)

Vanhemmat tekstit