Viiden suklaan tahmaiset browniet

Viiden suklaan browniet olivat elvytystä. Tällä sokeri-voi-suklaa-pommilla annoin itselleni ensiapua huonosti nukutun viikon jälkeen.

Tämän brownien teko on helppoa, onnistui jopa flunssainen vauva (huonojen unien syy) kainalossa. 

Toki välillä piti vähän leikellä suklaata veitsen kanssa, mutta onneksi sen aikaa sain käyttää kahta kättä, kun annoin Tildan tutkia lattialla keittiön kaappien sisältöä. 

Alun perin näin instassa neljän suklaan brownien. Se oli tehty mukaillen Fazerin ohjetta kolmen suklaan browniesta. No, minä halusin työntää Daimia sisään taikinaan ja päälle vielä ihanaa Ahaa-patukkaa. 

Niinpä nokitin yhdellä ja tästä tuli viiden suklaan brownie :)

Tämä oli  t o s i  hyvää. En yhtään epäile, etteikö alkuperäinenkin olisi, mutta minä tykkään kun seassa oli rapeita Daim-palasia antamassa purutuntumaa. 

paras brownie resepti

Viiden suklaan tahmaiset browniet 

200 g voita
200 g Fazerin Tumma leivontasuklaata

1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta (Van houten) ei Pirkkaa, se on kamalaa! :D

3 munaa
3 dl sokeria

50 g Fazer valkoinen leivontasuklaa
50 g Daim- suklaata
100 g Fazer Premium leivontasuklaata

1 Ahaa-patukka. 

Ahaan tilalle voit käyttää omaa lempipatukkaasi.

Tee näin

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa kattilassa. Sekoita ne hyvin toisiinsa. Nosta jäähtymään.

Sekoita vehnäjauhot ja kaakaojauhe toisiinsa. 

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna-sokerivaahtoon sulatettu, hieman jäähtynyt suklaa/voi-seos. Sekoittele varovasti. 

Lisää joukkoon keskenään sekoitetut jauhot. Sekoita varoen. 

Pilko suklaat rouheasti veitsellä. Lisää kaikki suklaat taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

Vuoraa 20x20 kokoinen vuoka leivinpaperilla ja paista 175 asteessa keskitason alapuolella noin 30 minuuttia. 

Anna jäähtyä hyvin, ennen kuin nostat leivinpaperin avulla pois vuoasta. Leikkaa paloiksi. 

Huom: Leikkaaminen onnistuu siististi, kun pyyhit veitsen jokaisen leikkausvedon jälkeen puhtaaksi! 

Rouhi Ahaa-patukka päälle.

Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.