Terveisiä evakosta (mitä tämä on opettanut)

Meillä on tällä hetkellä 76 neliötä. Patjat lattialla vierekkäin koko perheelle, sohva ja ruokapöytä. Siinä kaikki huonekalut :)

Vaatteita on yhdessä kaapissa koko porukalle. Yksi paistinpannu, yksi vessa, yksi suihku. Ei astianpesukonetta.Täällä on nyt asuttu 9 päivää ja muutaman asian olen huomannut.

Minulla on enemmän aikaa. Koska täällä ei ole mitään, ei sotkuakaan pääse tulemaan. Minun ei tarvitse siivota koko ajan. Ehkä näin voisikin jatkaa elämää, olisi huomattavasti helpompaa pitää koti siistinä 😂

Kun kotona ei ole tavaroita, ei siellä ole mitään tekemistäkään enkä tietenkään viihdy täällä 😁 Pyrimme olemaan päivät poissa kotoa. Onneksi lapsilla on paljon kerhoja ja menoja ja ystäviä on kiva nähdä.

Lapset nukkuvat paremmin, kun nukumme kaikki yhdessä huoneessa. Aamut ovat pidentyneet ja nukkumaanmeno ei ole taistelua.

En tiedä vielä, milloin tarkalleen pääsemme takaisin.

Olen muutamaan otteeseen instastoryn puolelle kuvannut videota, jossa näkyy miltä meidän rempattavassa asunnossa nyt näyttää. Aika hurjalta!

Toivon, että päästäisi pian. On ikävä sisustusta. Sänkyä.

Raksauutisia vielä loppuun!

Meidän raksalla on aloitettu kaivuutyöt! Jee! Laitoin instastoryn puolelle kuvaa sieltäkin :) Odotan niin paljon että se meidän ihana koti olisi jo valmis 🧡 Tulee pitkä vuosi.
Suosittua