(Melkein) lapsivapaa edessä

Jes, enää pari yötä! Odotan tosi kovasti perjantaita :) 

Silloin viemme Remun ja Ruun mummulle hoitoon ja lähdemme mieheni ja Tildan kanssa pääkaupunkiseudulle. On kiva pitkästä aikaa olla vähän pidempi hetki ilman noita isompia lapsia.

Meidän suunnitelmissa on perjantaina käydä katselemassa lattiamateriaaleja, kirjautua hotelliin, syödä jossain ravintolassa.

Ei mitään isompia siis, mutta pääasia on olla reilu vuorokausi pienemmällä kokoonpanolla. 

Tilda saa vanhempien jakamattoman huomion, ja me saadaan olla ilman kiukuttelevia tahtoikäisiä :DLauantaina menen heti aamusta kampaajalle, hiusväri vaihtuu! Sitäkin odotan kovin, mulla on visio uudesta väristä, mutta katsotaan mitä kampaajani siihen sanoo :)

Kampaajan jälkeen suuntaamme Habitareen. 

Siellä haluan testata kotimaisia sohvia, tutkia ja vertailla lattiamateriaaleja, seinämateriaaleja, laattoja.. Kaikkea sisustusta ja pintamateriaaleja!

Minua kiinnostaa myös ruokapöydän tuolit. Niiden hankkiminen on meillä edessä.

Pöytää emme näillä näkymin uusi, vaan edellisen kotimme pöytään tulee vahakangasliina päälle peittämään kolhuja ja se saa jatkaa elämäänsä meillä.

Onkohan Habitaressa saunoja? Sitäkin pitää miettiä.

Ihana päästä katsomaan sillä silmällä, että löytyykö jotain uutta tulevaan taloomme :)

Kertokaa, jos teitä kiinnostaisi nähdä Habitaresta jotain? Instagramin storyjen puolelle ainakin tulen päivittämään siellä mielenkiintoisia uutuuksia :)


Habitaren jälkeen ajelemme takaisin kotiin ja haemme lapset matkalla hoidosta. Sunnuntaina taas paluu töihin, toivottavasti oikein virkistyneenä :)