Lifestyleblogi

Minilomalle Dubliniin

Koetin äsken varata minulle ja miehelleni matkaa jonnekin. Melkein ihan mihin vaan! Kun vaan pääsee pois hetkeksi :D

Olemme varanneet anopin hoitamaan kahta isompaa lasta parin viikon päästä viikonlopun ajan, eli 2 vuorokautta. 

Se on pisin aika, minkä he ovat olleet hoidossa! 

En kuitenkaan ollut vielä varannut reissua meille mihinkään, ajattelin odotella Hullujen Päivien tarjonnan ensin. Sieltä ei löytynyt kuin 3 vrk reissuja, ja se olisi vähän liikaa. 

Empiminen ja odottelu nosti hintoja! Aamulla katselemani reissut olivat nyt illalla jopa 600 euroa kalliimmat. Vissiin Hullareiden kautta tullut niin paljon varauksia, että paikat hupenivat tuoltakin viikonlopulta. 

Kokeilin mm. Budabestiä, se oli ykkösvalintani kohteista. Hinta nousi varausta tehdessäni satoja euroja.. Joten aloin etsimään edullisempia kohteita. 

Sitten kokeilin Dublinia, ja lennot sinne ja takaisin olivat meiltä noin 600 euroa. Ei sekään mikään hirmu halpa, mutta satasia halvempi kuin muut Euroopan kaupungit.

Niinpä lähdemme tsekkaamaan Dublinin! En olekaan koskaan Irlannissa käynyt. 

Toivottavasti ei sada koko ajan vettä. Eikös se ole sateista aluetta tuohon aikaan? No, me voimme sitten kierrellä kauppoja ja kahviloita ja ravintoloita :D

Kiva joka tapauksessa päästä uusiin maisemiin. Meillä on sairasteltu pitkään, monta viikkoa ja tämä evakossa asuminen on ollut aika tylsää. Pian kai vesivahingon jäljet on korjattu ja pääsemme muuttamaan takaisin tuonne rivariin! :) 

Koska mulla ei ole kuvaa Dublinista, niin laitetaan tämä kuva Prahasta vuosien takaa! :) Ruu taitaa olla tuossa vähän vaille 2 vuotias :)