Montako liian pientä farkkuparia nainen tarvitsee? Tavaran vähentäminen kodista (muuttoa varten)

Mulla on haave, että kun me päästään joskus kesällä muuttamaan, niin saan laittaa kaapit ja laatikot nättiin järjestykseen. 

Mitään ei pursuile mistään, enkä tarvitse jemmoja "näitä käytän kun olen 5 kiloa pienempi" "tätä ehkä joskus tarvitsen" "tämän vielä joskus korjaan"

Oon tehnyt tämän tavoitteen eteen joka päivä töitä tämän kevään ajan. Välillä saan vain yhden tavaran karsittua, välillä otan haasteen vastaan ja karsin isolla kädellä. 

Tänään otin haasteen, jota olen vältellyt: sovitan läpi kaikki farkkuni ja ne, joihin mulla ei ole toivoakaan mahtua, laitan roskalava-ryhmään. 

Olipa hupaisaa huomata, että mulla oli noin 6 samanlaista mustaa paria farkkuja! MIKSI!! Ja niistä suurin osa ei sopinut mulle enää. Osasta ei ollut toivoakaan, sain just ja just pohkeen sinne farkkuihin ja aloin epäillä, että ne ei ole edes mun, en ole voinut olla noin hoikka :D


vaatekaapin marittaminen

Onneksi näille löytyi koko pinolle heti uusi koti.

Ekaan kysymykseeni vastaus: Nainen ei tarvitse yhtään liian pientä farkkuparia. Ne on siellä kaapissa vain masentamassa mua, muistuttamassa mustana möykkynä, etten mahdu niihin.

Maailma ei pelastu, enkä saa niistä enää rahojakaan takaisin vaikka pitäisin ne siellä kaapissa.

Nyt olen taas lähempänä tavoitettani vaatekaapista, jossa on vain minulle sopivia, minua imartelevia vaatteita, tai ainakin niitä joissa on oikeasti hyvä olla!

Ai niin, muutamalla parilla oli vielä toivoa, ne meni kiinni asti ja pystyin hengittämään :D Ne jätin itselleni. Mutta 3 paria farkkuja on ihan järkevä määrä, varsinkin kun ne ei ollut kaikki mustia :)


vaatekaapin siivous ja järjestäminen


Vielä on paljon tehtävää, vaikka eilenkin lähti iso kasa paitoja roskalavan kautta.

Iso duuni on myös 20 vuotta vanhojen, teini-aikaisten kirjeiden ja päiväkirjojeni poislaittamisessa ja karsimisessa. En halua kaikkea laittaa pois, mutta jos vähennän määrän esimerkiksi yhteen neljäsosaan, niin siinäkin on enemmän järkeä, kuin kaiken säilyttämisessä.

Eilen laitoin niistä jo osan pois, ja tänään jatkan urakkaa.

Mieheni sanoi eräänä päivänä, että nyt alkaa jo raivauksen tulokset näkyä! Se on kyllä kiva. Ja se ajatus tulevan kodin kauniista järjestyksestä on mun motivaattori. Ei muuta kuin raivaamaan :)

Tuuthan seuraamaan instassa, jos juttuni kiinnostavat :)