Lifestyleblogi

Kuvapäivitys raksalta

Tässä pikainen, kuvamuotoinen päivitys raksalta, nyt kun muuttoon on alle 50 päivää.

Timpurit on muualla tämän viikon, ja mieheni tekee raksatöitä iltaisin sekä muutaman talvilomapäivän ajan.

Pääasiassa tarkoitus olisi hoitaa nyt pois sisäseinien käsittelyt ja ehkä tehdä listoituksia tai kodinhoitohuoneen katon panelointia, tai hirsipaneelin laittoa keittiön kaapiston taakse. Riippuu siitä, miten paljon ehditään :)

Edellinen viikko menikin eteisen parissa.

Eteinen, eri suunnista.
Eilen käsiteltiin kodinhoitohuoneen ja eteisen seinät.osmo color koivu hirsiseinän käsittely


 Piha on nyt jäänyt tähän vaiheeseen. Seuraavaksi teemme jatkotoimista tarjouspyynnön, teetetään vielä samalla porukalla töitä.
Saunan puolella laatoitus meneillään.


Olohuoneessa/keittiössä on jo aika valmiin näköistä!


Keittiön toimitus on jo reilun viikon päästä! Mutta kyllä tuonne mahtuu :) Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Katse sisään tullessa keittiöön päin. . Tuohon Vilin paikalle tulee saareke. Tänään mies sai eteisen katon valmiiksi ja käsitteli seiniä vahalla 😊 Minä olin lasten kanssa tietysti pääasiassa, mutta käytiin me raksalla viemässä miehelle eväsleipä, ja samalla jäätiin vähän viettämään sadetta ☺️ . Nyt meidän timpurit on hetken poissa, ja mieheni pitää muutamat talvilomapäivät pois raksan parissa. . Ollaan ehditty ottaa pari kertaa jo raksariitelyitäkin, vaikka ollaan suhteellisen vähän raksalla 😁 Onneks ei mitään ylitsepääsemätöntä 🙈 . Laminaatin sävy mietityttää. Se näyttää nyt ihan erilaiselta kuin kaupassa, mutta ehkä pystyn elämään sen kanssa. Se näyttää nyt tosi kylmältä, kun seinät on vielä niin lämpimät puun sävyiset. . Kunhan kaikki seinät saadaan käsiteltyä, uskon, että lattia ja seinät alkaa sopimaan paremmin toisiinsa. Tai toivon 😁 . Ainakin eteisen seinän @osmocolorsuomi sävy koivu sopii täydellisesti tuon @siparila Pala-paneelin viereen 🥰😍 . . . . #hirsitalonrakentajat2020 #rakentajat #rakentajat2020 #hirsitalo#omakotitalo #honkatalot #raksa @raksakodit #loghomeliving #interiorinspo #nordicliving #nordichome #nordicinterior @raksabloggaajat #raksablogit #rakentaminen #siparila #
Henkilön Miia (@miiametsoblog) jakama julkaisu