Lifestyleblogi

Raksalla - nyt alkoi se aika, ettei perheen isää juuri kotona nähdä

7 viikkoa muuttoon.

Vähän jännittää. 

Toissapäivänä tuli Puustellilta viesti, että kahden viikon päästä on kalusteet toimitettuna raksalle. Sehän tarkoittaa, että keittiön ja kodinhoitohuoneen olisi hyvä olla siinä kunnossa, että siellä voi pian aloittaa asentamaan kalusteita.

Nyt sitten tehdään sen verran itsekin, mitä vain voidaan. Eli mies on illat töiden jälkeen raksalla myöhään ja minä olen lasten kanssa aamusta iltaan keskenämme.

Nyt hän on näpertänyt tätä eteisen seinää ja kattoa.
Tuon tekeminen on ihan älyttömän hidasta, koska kaikki kulma/reunapalat pitää tietysti sahata ja jokainen pala liimataan yksitellen paikoilleen. Kattoon tulee myös naulat.

Mutta seinä ja katto on varmasti jokaisen siihen käytetyn tunnin arvoinen, se näyttää jo nyt niin upealta! 

Paneeli on Siparilan Pala- paneelia. Olen nähnyt sitä muutamissa kuvissa aiemmin ja se oli niin kaunis, että halusimme sen eteisen katseenkiinnittäjäksi!

Tänään oli laatoittaja laittanut pihasaunan laatat paikoilleen, niistä videota instan storyn puolella :)

Minä puuhastelin viikonloppuna Remun huoneen parissa. Hän toivoo värikästä huonetta, ja tuosta monivärisestä seinästä olisi tarkoitus tulla vuoristoa kuvaava :D Onhan siinä vielä tekemistä! Mutta Remu tykkää jo nyt siitä, se on tärkeintä :)

Takkakin on jokin aika sitten saatu paikoilleen. Tänään asennettiin maalämpöpumppukin, kai kohta saadaan lämmöt taloon! :)

Olen niin tyytyväinen, kun valittiin keväällä nopeasti kuivuva betoni Bekasonilta. Sen nopea kuivuminen mahdollisti tämän, että pääsemme näin ajoissa päällystämään lattiat ja muuttamaan! Suuri osa lattioista on jo peitetty laminaatilla ja laatalla, enää olohuone/keittiön lattia on tekemättä.


Tässä muuten kuvaa isommasta kylppäristä. Vähän vielä epäröin noita roosan värisiä laattoja, ne näyttää nyt niin tummalta. Ehkä valkoinen saumaus auttaa ja ilme kirkastuu?

Päälle tulee iso peili ja eteen allastaso messingin värisillä yksityiskohdilla.

Laatat Pukkilasta.Noniin, nyt lapset pesulle ja iltapalan tekoon. Mies saa jatkaa siellä raksalla niin pitkään iltaan, kuin vaan jaksaa :)