Jos nyt rakentaisin, tämän tekisin toisin!

 Mainos DNA


Kun meidän talo valmistui viime kesänä, meidän osoitteeseen ei ollut vielä DNA Koti 5G - yhteyttä saatavana, vaan nyt olisi! 


Tämä tarkoittaa sitä, että olisimme päässeet paljon edullisemmin ja helpommalla kodin nettiyhteyden hankinnassa. Koska tarvitsimme jo kesällä nopean netin, meille kaivettiin valokuituyhteys. Nyt olisi selvitty ilman sitä, koska DNA Koti 5G tarjoaa takuuvarman nopeuden pientaloille täälläkin!Ei auta jälkikäteen harmitella, mutta tiedoksi vaan monille muille tänne rakentaville, ja tietysti muuallakin Suomessa! Kun menoja on muutenkin paljon, kannattaa säästää siinä missä se on fiksua! 


 Voit tarkistaa oman alueesi saatavuuden täältä. DNA:n 5G - verkko laajenee huikeaa vauhtia, ja näinä etätyöskentelyn aikoina kodeissa tarvitaan luotettavaa nettiyhteyttä, joka ei pätki eikä hidastele :) Vaikka koko naapurusto olisi yhtäaikaa netissä, niin se ei vaikuta teidän nettiinne, koska DNA Koti 5G varaa jokaiselle pientalolle oman kaistansa, ja takaa sille miniminopeuden (jota mikään muu palveluntarjoaja ei tällä hetkellä 5G tee!).


 Tämä miniminopeus voidaan taata, koska kullekin alueelle tarjotaan kaistoja vain rajattu määrä.Voit hankkia joko 400 M nopeuden tai 1000 M eli gigan netin. Hankkiminen on helppoa. Toimitusaika on nopea, tilauksesta asennukseen menee muutama viikko. Sinun tarvitsee vain olla sovittuun aikaan kotona avaamassa ovi ja kertomassa, mitkä kaikki laitteet liitetään 5G yhteyteen. Avaimet käteen- asennuksella asentaja tekee kaiken ja verkko on heti käyttövalmis.

Asennukseen kuuluu ulkovastaanottimen asennus rakennuksen ulkoseinään ja sisälle WiFi- laitteiden asennukset. Tämä ulkovastaanotin jää DNA:n omistukseen, joten sen päivitys ja huolto ja toimiminen on täysin DNA:n vastuulla. Kätevää, ei tarvitse itse huolehtia sen kunnossapidosta.DNA 5G asennusmaksun saa kokonaan hakea kotitalousvähennykseen! Iso plussa.Itsehän olen siirtynyt tekemään töitä meidän pihasaunaan, ja meillä ei ole siellä vielä nettiä. 


Joudun aina siirtymään sisälle takaisin kaikkea tiedon siirtoa varten :D Tämän DNA Koti 5G avulla olisi sinnekin samalla asennuksella saatu laajakaista. Oman 5G -kotiverkon voi rakentaa toimimaan vaikka ullakolle asti, jos niin haluaa!


DNA Koti 5G tuo paritaloon, omakotitaloon tai rivitaloon nopean ja luotettavan netin.Eli, älä tee niinkuin me tehtiin! Vaan hommaa sinä DNA Koti 5G, helppoa ja vaivatonta, edullista ja ei kaivuuhommia :) 


Jos haluat lukea asennuksesta lisää kokemuksia, niin tsekkaa tämä Iinan teksti! 

Suosittua