Keidasta rakentamassa terassille: osa 1, sohvaryhmä

 Kaupallinen yhteistyö Preeco.fi


Oon viimeisen viikon aikana innostunut säiden myötä sisustamaan meidän terassia kuntoon. Tein meidän terassille suunnitelman, ja ensimmäinen osa on laittaa tuo porealtaan viereinen alue viihtyisäksi, suojaiseksi keitaaksi kesäpäiviä varten :) 

Tällä hetkellä alueella siis on poreallas, grilli ja Matleena- ulkosohvaryhmä Preecolta. Samaa sohvaryhmää löytää tuolta Preecon sivuilta useammassakin väriyhdistelmässä, ja ovat parhaillaan näköjään alennuksessa vielä parin päivän ajan! Polyrottinki on meidän valinta, koska se on niin helppo. Huolloksi riittää vesipesu ja ne kestävät olla ulkona ympäri vuoden, jos ei ole tilaa mihin nostaa sisälle suojaan.Minä halusin sohvaryhmän vaaleilla tyynyillä, se nostaa ulkosohvaryhmän kauniisti esille tuosta tummasta, näkösuojaa tuovasta rimaseinästä. 

Lisäksi olen tilannut tuohon aurinkopurjeen, joka myös on vaalea ja nämä tekstiilit käyvät sitten kauniisti yhteen :) Paksut pehmusteet näyttää ylellisiltä ja tyynyt vaikuttaa tosi kestäviltä.


En ole vielä varma, jääkö grilli tuohon nurkkaan vai siirretäänkö sitä myöhemmin lähelle ruokaryhmää, mutta nyt sillä ainakin on hyvä, suojaisa paikka vasemmalla nurkassa. Poreallas oli viimeksi eilen käytössä. Lapset rakastaa sitä ja ollaan tykätty sen helppohoitoisuudesta, sauna päälle ja poreisiin :) 


Illalla valaistus ja kynttilät pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Odotan jo kesäiltoja, kun on oikeasti lämmin olla ulkona pitkään ja lepakot lentelee taivaalla :)  Pinterestissä oli muuten paljon vinkkejä, miten tehdä tolpat noille valosarjoille, jos ei ole seiniä mihin kiinnittää niitä! 

Meidän entinen sohvaryhmä oli pienempi, nyt tälle ulkosohvaryhmälle mahtuu mukavasti istumaan, mutta kuitenkaan ei mikään mahdottoman suuri. Mielestäni sopivan kokoinen tuohon tilaan! 


Muutama valosarja tuo tunnelmaa, ja istutuksia teen ruukkuihin lisää sen mukaa, kun vain yöpakkaset poistuu :) Tuo tuija on lempparini, tuo mukavasti korkeutta ruukkuistutuksiin. Odotan kovasti, että saadaan aurinkopurjekin paikalleen, se tuo ehdottomasti kaivattua suojaa ja tunnelmaa :) 

Lapset on jo leikkinyt terassilla päivät pitkät, heidän lemppareitaan on vesipyssyleikit ja saippuakuplat tällä hetkellä. Tietysti pitkän talven jälkeen nuo tuntuu taas tosi kivoilta aktiviteeteilta! Itse taas into piukassa kaivaa multaa ja istuttaa pensaita ja siirtelee kiviä. On ihana tehdä taas pihahommia!Käy täältä kurkkaamassa kaikki Preeco.fi tarjoukset ulkosohvista! Tule seuraamaan meidän terassin sisustusprojektia myös instaan:Suosittua