Keidas terassille, osa 3: Ruokailuryhmä

 Kaupallinen yhteistyö Veke.fi kanssa

Vielä ei olla hirmu montaa kertaa terassilla syöty, mutta uskon, että kesän aikana tullaan niin tekemään ja usein! :) 


Tänä kesänä on tarkoituksena laittaa terassi ja piha kuntoon, ja mulla onkin kasvava to-do- lista olemassa. Meillä ei ollut ulos ruokaryhmää, ja toiveissa oli penkeillä varusteltu tukeva setti. Sellainen löytyi Veken puutarhakalusteista. 

Tämä setti on Triangel penkkiryhmä 6- hengen. Ja on nyt Vekessä 30 % alessa


Katsoin, että siellä oli muutkin puutarhakalusteet, melkein kaikki - 25 % alennuksessa. Eli nyt on tosi hyvä aika hankkia ihan mitä vaan puutarhakalusteita, jos sellaiselle on tarvetta! Tämä meidän ruokailuryhmä löytyy tuolta kolmessa eri värissä. Pöydän pituus on 200 cm, ja on todella tukeva ja jämäkkä setti! 

Halusin nimenomaan penkit ja pöydän, koska se on rauhallisemman näköinen, ja penkkeihin mahtuu tarpeen tullen istumaan vaikka 4 lasta puolelleen. Jos olisi ottanut 6 hengen ryhmän tuoleilla, niin sitten pitäisi heti olla roudaamassa lisätuoleja, jos on vieraita kylässä :) 

Tästä tuli mielestäni tosi kiva! Odotan jo lämpimiä kesä-iltoja innolla :) Kun grillaa, on kiva jäädä ulos syömään, ja päivällä kesken lasten leikkien laittaa heille pieni välipala ulos.

Tosiaan, tätä ryhmää löytyy kolmessa värissä ja esimerkiksi antiikkipetsattu-valkoinen käy varmasti hienosti esimerkiksi romanttisempaankin tyyliin! Tämä musta kävi mielestäni parhaiten meidän talon tyyliin :) 


Seuraavaksi pihalla siirretään hiekkalaatikko, ja sen paikalle rakennetaan istutusalue pensaille ja perennoille. Lisään pensaita myös etupihalle, ja pian päästään käsittelemään sokkeli tummaksi.


 Odotan innolla! :)


Tule seuraamaan meidän pihajuttua myös instassa tai facebookissaSuosittua