Tildan lempeä siirto pois äitin vierestä nukkumasta

 Tilda on 2,5 vuotias ja nukkunut näihin päiviin asti meidän vierellä. Se on mennyt ihan mukavasti, oon itsekin tykännyt nukkua hänen kanssaan. Mutta nyt parivuotiaana taapero on alkanut pyöriä niin levottomasti, ja potkimaan jos osuu häneen, eli selvästi hän itse haluaa nyt omaa tilaa :)Koetimme keväällä yötä Tildan omassa huoneessa, mutta se ei kovin hyvin onnistunut. Tildaa jännitti jäädä omaan huoneeseen nukkumaan, ja minä en osannut nukkua rauhassa, kun kuuntelin koko ajan, milloin pikkuinen herää ja alkaa itkemään. Napanuora täältä äidin puolelta vielä kiinni :D Niinpä nukuin hänen lattiallaan patjalla sen yön. 

No, koska hänet oli kuitenkin viereltä siirrettävä, laitoin hänelle patjat meidän sänkymme viereen, sängyn ja seinän väliin. Siihen mukavasti tyynyä, ettei hän herää jos pyöriessään törmii seinään, ja saatiin mukava pesä pienelle. Hän oli niiiin tyytyväinen tähän ratkaisuun! Mielestään tämä on nyt ison tytön nukkumapaikka ja hän on mennyt joka ilta sinne tyytyväisenä nukkumaan.Tässä vierellä nukkumisessa on sekin hyvä puoli, että jos hän näkee pahaa unta tai muuten vaan yöllä herää johonkin (aika harvoin) niin mun ei tarvitse lähteä minnekään toiseen huoneeseen hänen luokseen. Kädellä kun vähän silittelen sängyltä, omalta paikaltani, niin hän pääsee uudelleen uneen :) Mulla on nyt enemmän tilaa, ja kaikki on tyytyväisiä tähän ratkaisuun. Nukkukoon tuossa niin kauan, kunnes uskaltaa nukkua omassa huoneessaan - nyt hän nukkuu hyvin tuossa ja minä omassani. 

Remukin nukkuu samalla tavalla patjalla, mieheni puolella, koska Remu ei vielä halua nukkua omassa huoneessaan yksin. Eipä hänestä siinä patjalla ole mitään haittaa - muuta, kuin että meidän makuuhuone näyttää hirvittävältä kun on noita patjaviritelmiä lattialla, mutta elämää vartenhan koti on tehty :)


Ollaan muuten suunniteltu meidän makuuhuoneen vaatesäilytystä, ja keksittiin hyvä idea! Pysykää kanavilla, jos kiinnostaa nähdä millainen vaatesäilytysratkaisu meille tulee nykyisen lipastot+vaaterekki tilalle :) 

Suosittua