Keto - dieetiltä kuulumisia ja fiiliksiä 2 viikon jälkeen

 2 viikkoa takana keto49 - dieettiä. On mennyt kuulkaa ihmeellisen helposti.


Herkkuhimot hävisi melko aikaisessa vaiheessa, jotenkin mulle on ollut tosi kivaa, että voin vaan lukea mitä saan syödä ja sen mukaan rakennan päivän syömiset. 


Ekan viikon aikana ruokailuita oli 4 päivässä, nyt on ollut 3 kertaa päivässä sen jälkeen, ja tämäkin on mennyt yllättävän hyvin. Välillä on nälkäinen olo, mutta dieetillä ja miinuskaloreillahan tässä on tarkoituskin olla - hyvin on mennyt!2 viikkoa on tosiaan mennyt, ja olen vyötärön kohdalta (mittasin ihan heti navan alapuolelta molemmilla kerroilla, että tiedän mistä kohtaa mittasin) pienentynyt 10 cm! Ja sen kyllä tuntee. Kasvotkin on kaventunut, turvotus poistunut ja leukalinja selkeytynyt. 


Kiloja on lähtenyt 3,2 kg. Välillä paino on aina muutaman päivän samoissa, sitten taas tipahtaa pari sataa grammaa alas. Käyn puntarilla nyt alussa melkein päivittäin, koska kiinnostaa nähdä mitä tapahtuu!


Viime kesän painoon olisi vielä noin 3 kiloa matkaa. Mulla on kertynyt eniten rasvaa keskivartaloon, sitä vaarallisinta sisäelinten ympärille tulevaa. 

Pikkuhiljaa koetan palauttaa liikuntaa kehiin, kevään flunssan ja allergiatuskailuiden jälkeen jotenkin sain senkin vähenemään, nyt taas alkaa kävelylenkit sujumaan ihan luonnostaan. Ehkä silloin "turpeimmillaan" liikuntakaan ei oikein maistunut, kun olo oli turvonnut ja ikävä. Kolme litran pulloa vähemmän mukana kannettavana painon puolesta, kivempi näin on liikkua! :) Vaikeinta on syödä tarpeeksi rasvaa, seuraan tarkasti ohjeita rasvan saannista. Ja se, ettei proteiinia tule liikaa. Hiilarit on ollut helppo karsia, mutta kun koetan saada rasvaa niin proteiinikin helposti nousee. 


Ensi viikon perjantaina lähden ystäväni kanssa ulos, olemme yötä hotellissa ja istumme iltaa ravintolassa. Sieltäkin olen jo listasta valmiiksi katsonut, mitä voin syödä ja mitä juoda - vaikka alkoholi ei kuulu dieettiin, niin aion silti ottaa muutaman lasillisen kuivaa valkoviiniä - tätä kahdenkeskistä iltaa ollaan odoteltu jo pitkään :) 


Semmoisia kuulumisia täältä! Tulkaa seurailemaan instan puolelle, storyissa näkyy, mitä syön päivittäin ja kohokohtiin olen niitä lisännyt kans talteen. 


Hyvillä fiiliksillä jatketaan tästä! :) Suosittua