Mukana Suomen kaunein koti - ohjelmassa!

Nyt sen saa kertoa - meidän koti on mukana tämän syksyn Suomen kaunein koti - ohjelmassa :) 


Uuden kauden kuvaukset on yhä käynnissä, mutta meidän osalta ne oli jo toukokuussa. Se ei ollut ehkä helpoin ajankohta meille, koska mieheni oli tietysti töissä ja kesälomalla olisi ollut helpompaa valmistautua kuvauksiin :) 


Meillä oli vielä keväällä aika paljonkin tekemistä, koska piha jäi viime kesänä (muutto) osin kesken ja talven aikana sitä ei voitu tietysti tehdä. Loppukesästä piha olisi ollut myös kauniimpi, kun kaikki kasvit olisivat olleet isompia ja kukkivia. Mutta jokatapauksessa, osallistuminen oli hauska kokemus ja hyvä syy tehdä piha heti alkukesästä kuntoon :)Tosi mielenkiintoista nähdä ruudun kautta, miten ammattilaiset analysoi meidän kotia. Meillä on kuitenkin aika erikoisia ratkaisuita, niinkuin kodinhoitohuone. Sellaista ratkaisua ei varmaan ole Suomessa ollut ennen. Miten se aukeaa ammattilaisille? :)  
Suomen kaunein koti - ohjelman uusi kausi alkaa maikkarilla 31.8. Meidän jakson esityspäivää en vielä tiedä. Mutta varmaa on se, että jokainen jakso on taas täynnä toinen toistaan ihanampia koteja. Välillä minusta tuntuu siltä, että voisimme olla mukana Suomen Sotkuisin Koti - ohjelmassa :D


Olin kuvauksissa keskenäni lasten kanssa, ja siinä oli aika paljon tekemistä, että sain pidettyä kotia edes jotenkuten samalla siistinä, kun tehtiin haastiksia ja muita kuvausten juttuja :) Sain aika usein kesken haastattelun hypätä erotuomariksi, kun lapset kinasteli huoneissaan! 

Mutta siitä selvittiin huumorilla. 


Innolla odotan kauden alkua! Katsokaa tekin, varmasti upeita koteja jälleen messissä!

 


Suosittua