Tildan 3v joulu-aiheiset syntymäpäiväjuhlat

 Reilu viikko sitten juhlittiin kuopuksemme 3- vuotissynttäreitä. Teemana oli joulu, ja sen ympärille oli näin marraskuussa aika helppo rakentaa koristelua ja pientä ohjelmaa. 


Tässä meidän 3 - vuotisjuhlien ohjelma! Elikkäs, kun pienet vieraat saapuivat, heidät ohjattiin alkuun pöydän ääreen koristelemaan pipareita. Laitoin pöytään eri muotoisia pipareita, kuorrutteita ja strösseleitä. 


Niiden parissa sai menemään mukavasti pienen hetken, että kaikki oli paikalla ja seuraava ohjelmanumero sai ilmestyä paikalle.


Eli joulupukki! Yhtäkkiä ovelle koputettiin, ja minä kovaäänisesti ihmettelin, onko vielä yksi vieras tulossa, kuka se mahtaisi olla. Tilda juoksi avaamaan ja yllätys oli suuri, kun punapukuinen herra saapui ovesta :) 


Joulupukki ei tullut tyhjin käsin, vaan antoi pienet paketit vieraille. Meillä niiden sisällä oli joulupukki- suklaatikkarit. 


Tämän jälkeen Tilda avasi paketteja, ja minä laittelin kahvipöytää. Olin leiponut joulukakkua (Kinuskikissan sivustolta otin kategorian "joulu" ja valitsin Keksikäs kinuskikakku- nimisen reseptin.) sekä joulukahvia. Niin ja piti olla jouluteemaan sopivat servetit, mutta olin laittanut ne niin hyvään piiloon, että kaivoin lopulta kosteuspyyhkeitä paketin pöytään :D 


Tarjolla oli myös jouluinen kaakaobaari, josta kukin lapsi sai toivoa oman toiveen mukaan kaakaon, tarjolla oli myös glögiäPahvimukit ja pahvilautaset sentään oli tallessa, ja ne oli kauniisti joulunpunaiset. 


Koristeluna oli joulun teemaan väriltään sopivat ilmapallot, joista tehtiin kaari oviaukkoon. Näiden lisäksi olimme viritelleet jouluvaloja ulos ja sisään, ja kaivoin muutaman joulukoristeen eteiseen esille.
Kahvittelun jälkeen oli vapaata leikkiä ja laitettiin pomppulinna päälle. 


Pomppulinna oli Musiikkikoulu Ilosesta lainattu, he siis vuokraa kahta erilaista pomppulinnaa Turun seudulla. Meillä oli joskus vuosia sitten se isompi lainassa ja sisätiloihin otettiin tämä pienempi versio, joka sopii hyvin tällaisille taaperoikäisille. Tietenkin lapset kehitti ihan vapaata leikkiä myös, joten ei paljon muuta ohjelmaa sitten tarvittukaan! Oli oikein kivat juhlat, kiitos vieraille osallistumisesta! :) Suosittua