Kun lapset alkaa hyppimään seinille

 Kaupallinen yhteistyö Telia


En tiedä teistä, mutta meillä on tänä syksynä ollut erityisen pitkiä päiviä ja arkiviikkoja :'D 


Kun viime vuonna (eristys ja kaikki) lapset ei ollut juuri lainkaan kipeinä, niin nyt he ovat olleet senkin edestä. Ollaan siis oltu tosi paljon lasten kanssa kotona, kun pienestäkin nenän vuotamisesta ja yskimisestä jää nykyään kotiin. 


No, tämä syksyn myötä laskeutunut pimeys ja kotosalla oleminen on saanut lapset hyppimään seinille.


 Kun en itsekään viihdy märässä ja pimeässä kelissä puistoilemassa, helposti ajaudumme olemaan enemmän sisällä. Muksuille on koko ajan keksittävä tekemistä, muutoin he keksivät omia tyhmyyksiään ja se taas ei tiedä hyvää :) 


Me ollaan otettu avuksi C More TV! Pelastaja tänä syksynä.


Sieltä on löydetty tietysti ihan hirmuisen paljon katsottavaa. 


Teen yleensä näin: kun puolilta päivin on syöty, käydään ulkoilemassa ja sen jälkeen pirpanat saa mennä sohvalle viettämään "lepohetken", niinkuin meillä sitä kutsutaan. 


Silloin haetaan peitot, laitetaan C More TV päälle ja etsitään ne omat suosikit! Itse pistän välillä silmät siinä samalla kiinni hetkeksi lasten vierellä.. Jos ihan pienen hetken :D 

Tästä linkistä löydät meidän lasten lempparit tältä syksyltä. 


Paitsi että C More TV on tuonut meidän iltapäivän lepohetkiin tosi paljon uutta katseltavaa, niin ollaan saatu sieltä myös inspiraatiota yhteiseen tekemiseen! 


Lapset on nimittäin rakastunut yhteen koko perheen viihdeohjelmaan, ja ovat sen kautta innostuneet luomaan kotona pikkulegoista huikeita juttuja. Meidän 5 -vuotias on ollut syksyn ajan legokerhossa, jossa rakennellaan pikkulegoilla ja tämä C More TV:ssa näkyvä perheohjelma on tuonut tosi paljon lisäintoa. Arvaatko mikä se on? :) 

On tietysti kiva katsoa sitä koko perheen kesken, kun sisaruksetkin ovat silloin hetken sovussa.

Suosittelen ehdottomasti katsomaan tota, jos teiltä löytyy yhtään pikkulegoja. Siitä saa itsekin inspiraatiota. Minä en ole koskaan ollut hirveän hyvä luomaan noilla mitään, mutta saadaan Remun kanssa silti hyvät leikit aikaiseksi niinä aamuina kun ollaan kaksin kotona :) Lapset myös ihan haltioissaan kaikesta mitä tuossa ohjelmassa luodaan! 


Välillä meilläkin käy niin, että pikkusisko tulee ja iskee rakennelmat lattialle, mutta ollaan siinä tapauksessa Remun kanssa sovittu että ei anneta sen suututtaa, vaan otetaan uusia ideoita ja tehdään vielä hienompi!


Ollaan otettu myös kilpailuita rakenteluista, varsinkin isompien sisarusten kesken ne toimii hyvin! 


Muidenkin lelujen kanssa C More TV:ssa sisältö on antanut intoa uusiin leikkeihin. Esimerkiksi nämä leffat on katsottu moneen kertaan läpi, ja palomieslelut on kaivettu uudelleen esiin kaappien uumenista. Se on jännä, miten lelut välillä unohtuu ja kukaan ei leiki niillä aikoihin. Sitten niihin taas saa uutta intoa tällaisista elokuvista ja sarjoista! :) 


Minä itse rakastan rakkausrealityja! Kun saan lapset unille, on ihan parasta illan päätteeksi mennä sohvalle koirien kanssa ja katsoa pari jaksoa hömppää. C More TV: ssa näkee kaikki parhaat useiden kausien ajalta. Just ihanan kevyttä! Mä en iltaisin kaipaa mitään muuta, kuin rentouttavaa hyvän mielen ohjelmaa :) 


Joululomalla sisällölle C More TV:ssa tulee varmasti paljon käyttöä, koska se toimii tietenkin myös mobiililaitteilla. Kun ajellaan Lappiin ja takaisin, lapset kaipaa kipeästi viihdykettä. Näin me vanhemmatkin päästään automatkalla helpommalla!Arvasitko, mitkä on meidän lasten lemppareita? :) Tykätäänkö teillä samoista? 
Suosittua