Lifestyleblogi

Uusi tatuointini! Kuka teki, mitä maksoi, kuinka kauan meni ja sattuiko :D

 Kävin eilen tatuoitavana Turussa. Tatuointi on jo pitkään, pitkään ollut suunnitelmissa, mutta tietenkään raskaus-ja imetysaikana se ei ole mahdollista. Kun kuopuksen imetys loppui 2020, aloin todenteolla kyttäilemään mieluista artistia. Etsin tatuoijaa Turun seudulta tietenkin, koska täällä asumme. Käytin apuna lähinnä instaa, koska siellä saa niin helposti kuvia selattua, ja hakusanana käytin "tatuointiturku", ja aloin selata kuvavirtaa, jotta löytäisin mieluisen tyylin tekijöitä. 


Sieltä nousi muutama tekijä, joiden tyyli miellytti silmääni. Halusin vesivärityyppisen kuvan, ja koska ajanvaraus ei kovin usein ole noilla tekijöillä auki, jouduin tietenkin odottelemaan ajanvarauksen avautumista. Ja sitten sain ajan! Viime toukokuussa sain varattua ajan, joka meni tänne marraskuuhun asti. 


Odotus on tietysti ollut pitkä, mutta ainakin olen voinut odotusajan pohtia, tuntuuko varauksen yhteydessä antamani idea kuvasta yhä hyvältä. Ja tuntuihan se!Varasin samalla myös päivän vapaaksi mieheltäni, jotta hän voisi olla päivän lasten kanssa, koska isohkon kuvan tekemiseen tarvittiin koko päivän aika. 


Tekijäksi tuli Carita "Caicca" Raccolainen. Hänen instafeedissään oli niin ihania, värikkäitä kuvia, niihin ihastuin. (insta caiccarocktattoos )


Aloitimme suunnittelun parissa klo 11. Carita kyseli ja minä näytin useita inspiraatiokuvia, eli kuvia värimaailmasta, kukista jotka miellytti jne. Sitten hän otti kuvan olkavarrestani, alkoi piirtämään padilla kuvaa, minä kävin kaupassa tässä välissä ja tunnin kuluttua taidettiin jo sovitella tulostettua kuvaa vasten olkavartta.Muutamaa eri versiota kuvan koosta sovitettiin, kunnes päätös syntyi. Tämän jälkeen mentiin värien ääreen, puhuttiin siitä, minkä värinen mikäkin kukka olisi, mikä olisi mieluinen vihreä, mites perhosten väritys jne. Ja sitten tuoliin! Jännitti vähän, koska olin vähän unohtanut miltä tatuointi tuntuu. Edellinen, tähän asti ainut tatskani oli otettu noin 15 vuotta sitten. Ensimmäiset neljä tuntia meni oikeastaan aika lailla leikiten :) Katselin samalla kännykästä ohjelmia (Love Island UK ) , mikäs sen kivempaa vastapainoa arjelle, kuin saa istua rauhassa ilman että kukaan huutaa: ÄITI, ÄITI :D Siinä ei pieni tatuointikone paljon kirvele :D 


Ihan viime metreillä tuonne kainaloa lähelle tehty perhonen oli jo aika arka paikka, mutta kyllä senkin kesti. Kun tatuointia aina välillä pyyhittiin, siinä tuli painelusta mieleen ihan kohdun painelu synnytyksen jälkeen. Mutta kohdun painelu tuntui pahemmalta x 100 :DIkävintä oli, kun palelin niin paljon! Siis mä palelen kotonakin, mutta tuolla kun tietysti piti olla käsi paljaana ja paikallaan, niin vielä enemmän. Vaikka mulla oli peitto ja villasukat..Ilmeisesti pitkä tatuointikin voi vaikuttaa, eli kehon immuunisysteemi tekee jotain ja alkaa palella, mutta mua varmaan palelisi ihan vain jos istuisin muutenkin siellä paikallaan käsi paljaana :) Ensi kerralla tajuan laittaa tuplasti vaatetta ja villaa ylle. Onneksi tajusin pukeutua oikein mukavasti muuten. Löysät collegehousut best!


Kuvastakin näkee, että palelen, iho kananlihalla :) Kello oli vähän päälle 19, kun oli valmista. Kuvan hakkaaminen oli aloitettu hieman ennen kahta muistaakseni, joten yli viisi tuntia tekemisessä meni, ilman suurempia taukoja. Välillä kävin vessassa ja otin glögiä, mutta eipä sen suurempia taukoja pidetty. 


Yö tatuoidun käden kanssa meni ihan mukavasti, kun en nukkunut sillä kyljellä. Hyvin muisti unissaankin pysyä pois sen päältä :) 


Eli ei sattunut mitenkään älyttömästi missään vaiheessa, suurin osa ajasta tuntui ihan mukavalta se surina iholla. Hintaa tuli 350 €, josta 50 € maksoin jo varausvaiheessa varausmaksuna. Todella edullinen siis, ja sanoinkin Caritalle, että hänen kannattaa nostaa hintoja ehdottomasti :D 


Eli sellaista! Nyt vain ahkerasti hoidan ihoa rasvailemalla ja pitämällä puhtaana. Olen tosi tyytyväinen kuvaan ja siihen, että sain vihdoin aikaiseksi varattua ajan :)  Niin ja postaus ei ole yhteistyö, eikä mainos! Joku kuitenkin epäilee asiaa :)Suosittua