Uusi tatuointini!

 Kävin toissapäivänä ottamassa tatuoinnin pohkeeseen! 


Tämän ajan varasin hiukan lyhyemmällä varoitusajalla, kuin edellisen jota odottelin reilut puoli vuotta. Seuraan muutamia tatuoijia instassa ja jos heillä tulee sopiva aika (esim peruutusten takia) niin he ilmoittelevat siellä storyissa näistä ajoista. 

Vaikeinta oli päättää, mihin kohti tämän haluaisin, koska on monta paikkaa, jossa se olisi mielestäni kaunis! Päädyin kuitenkin pohkeeseen ja se on mun silmääni täydellinen. 

Aikaa tatuoinnin kanssa meni noin kaksi tuntia kaikkine valmisteluineen. Sattui hiukan enemmän, kuin tuo edellinen kuvani. Kuulemma siksi, kun nuo ääriviivat tekee enemmän kipeää, kuin tuollainen värittäminen! Tämäkin hyvä tieto kaikille, joita pelottaa se tatuoinnin aiheuttama kipu. Tietysti eri kehonosissa on erilainen tuntoherkkyys ja jokaisella ihmisellä vielä omansa. 


Kuva on siis väritön, mutta näyttää nyt punertavalta kun iho on niin verestävä. 

Nyt vain parannellaan, rasvataan ja pidetään hyvää huolta kuvasta.

Seuraava varattu aika mulla on muistaakseni marraskuulle. Se on samalle tekijälle kuin tuo edellinen värikuvani, ja silloin on tarkoitus ottaa taas värikuvaa, jos tatuointivärejä on normaalisti tarjolla ja käytössä. (Niitä on kielletty tänä vuonna ja ensi vuoden alusta kuulemma taas poistuu värejä) Kuva maksoi 370 euroa varausmaksuineen, ja sen teki Tutatattoo Turussa. Ja ei ole mainos, maksettu ihan normaalisti! :) Suosittua