Lifestyleblogi

Terassin katseenvangitsija!

 Mainos StemmaTerassi on meille tosi tärkeä paikka. Siellä pelataan, nautitaan välipalaa, juostaan, nautitaan poreista ja välillä kesäisin tullaan myös suojaan auringolta! 


Meidän terassille paistaa aurinko koko päivän, ja terassille myös näkyy suoraan oleskelutiloista, joten haluan pitää sen erityisesti kesäisin houkuttelevana. 


Kesäiltaisin, kun olen saanut lapset nukkumaan, mun tekee mieli jäädä vain ulos istumaan kuuntelemaan luonnon yöllisiä ääniä, laitan kynttilät tuomaan tunnelmaa ja istuskelen vain. Varsinkin tummuvina loppukesän iltoina ihan parasta. 


Nyt meidän rakas terassille ostettiin uusi katseenvangitsija. Kaivattua rentoa istuskelutilaa tuo nyt Stemman Suvi- riippukeinu. Keinua myydään Stemmoissa jopa 7 eri värivaihtoehdoissa, meidän valinta oli väri "natural/musta", koska se sopi parhaiten terassin muihin väreihin ja myös nousee tosi kivasti esille tuolta mustasta rimaseinästä!


Käy katsomassa kaikki 7 eri väriä Suvi- riipputuolista!Lapset on tietenkin ihan rakastuneita keinuun. Siitä on jo ehditty tapella :) Tykkään siinä itsekin hengailla, samalla kun vahdin muksujen leikkejä. Aivan mielettömän mukava pesämäinen lepopaikka. 

Stemmassa on ihan valtava valikoima laadukkaita, kestäviä puutarhakalusteita. Sesonki on just nyt kuumimmillaan, eli jos jotain tiettyä etsii, se kannattaa melkein näin alkukesästä hommata, koska muuten voi harmillisesti jäädä ilman! 


Tämä Suvi- riippukeinu on tietysti kaunis jo tällaisenään, mutta poimin Stemman valikoimasta myös puuvillaisen Sävel Tupsu - torkkupeiton ja Sävel Pampula- tyynyn sen kaveriksi. Heillä on ihania koristetyynyjä!  


Musta on tullut oikea mummeli ja tykkään aina hengata villasukissa ja mennä viltin alle, jos vain mahdollista :) Torkahtaminen best!

Tykkään tuoda terassille tekstiilejä kesäisin. Sateen uhatessa siivoan ne ja pehmusteet pihasaunan puolelle turvaan, mutta jokin säilytyskalustekin olisi tähän kätevä, pitääpä vähän tutkia Stemman valikoimaa niidenkin osalta!


Hieta - lattiatyyny pehmentää ilmettä, tuo sisustuksellisuutta, mutta myös yhden istumapaikan lisää! Talvikaudella tämä saa palvella vaikka lastenhuoneissa tai pihasaunan puolella. Monikäyttöisyys on tärkeää. 


Me kutsutaan usein kavereita kylään ja lapsilla on tosi usein muita lapsia täällä leikkimässä. Kun kesähelteillä kutsuu lapset mehulle, niin tämä lattiatyyny on varmasti ekana varattuna istumapaikaksi. Ja on siinä itsekin kiva istuskella, testasin jo :) Päällinen on irroitettavissa vesipesua varten.


Nyt vielä kun saataisiin ne lämpimät kelit, ei muuta puutu! Meidän terassi on ihan valmiina :)


Käy katsomassa kaikki Stemman puutarhatuotteiden valikoima täältä


Stemman verkkokauppa palvelee nopeasti ja Stemma- myymälät löytyy useammalta paikkakunnalta, joten voit samalla tukea paikallista yrittäjyyttä - verkkokaupan tilauksetkin lähtee aina näistä paikallisista Stemmoista liikkeelle.
Suosittua