40 ja koronassa

 Sain 40- vuotispäivänä ikimuistoisen "lahjan": positiivisen koronatesti-tuloksen. Olihan tätä jo pari vuotta odoteltukin! Olen tehnyt parin vuoden aikana varmaan kymmeniä testejä, mutta silti tulos yllätti. 


Oireina mulla oli vain päänsärkyä ja heinänuhaa vastaavia oireita, joten luulin, että minulla oli migreeniä ja siitepölyallergiaa: aivastelua ja vähän nenä vuosi illalla. En oikein saanut unta. Tein kuitenkin testin, kun halusin varmistua.. ja plussahan sieltä tuli. 


Plussan jälkeen tuli kolmantena "oirepäivänä" vielä silmiin tuntemuksia, vähän niinkuin kuivat silmät ja lihaksien kolottelua. Makuaisti ja hajuaisti ei ole hävinnyt missään vaiheessa. Ruokahalu oli kyllä vähän huono. 


Siten tuli väsymys. Olisin voinut nukkua pari päivää, mutta koska olin lasten kanssa kotona, se ei ollut mahdollista, kuitenkin koetin pääasiassa lepäillä. 


Seuraavaksi oireet alkoi puolisollani, 5 päivää minun jälkeeni. Tai 4, en ole ihan varma. Ja siitä seuraavana lapsilla. Lapsille nousi kuume. Heillä oli myös väsymys ja päänsärkyä. 


Nyt minulla on jo 8. päivä menossa, eli olen saanut jo palata töihin. Vielä otan varovasti rasituksen kanssa, ettei tulisi takapakkia ja tuntuu, etten ole kuitenkaan vielä ihan selvillä vesillä. 


Olen kyllä helpottunut, jos tämä oli meidän porukan osalta tässä! Tavallaan voi sanoa "vihdoin", koska on se ollut ehkä vähän rasittavaa koko ajan odotella, milloin se korona tulee, kun altistumisiahan on ihan koko ajan ollut. Toki sen voi saada vielä uudelleenkin, mutta tällainen oli meidän perheen kokemus koronasta tällä erää. 
Suosittua