Aloitan opiskelut!

 Jee! Aloitan opiskelut, vihdoinkin! 


Mulla ei ole montaa suoritettua tutkintoa takana, ja olen pitkään jo halunnut aloittaa opinnot. 


Nyt löysin sopivan koulutuksen, koulutusmuodon, ja aika on sopiva lastenkin puolesta :) Isoin koulussa, keskimmäinen eskarissa ja pieninkin joka päivä kerhossa edes pari tuntia. 


Koulua on lähiopetuksena vain maksimissaan 1 päivä viikossa, loput itsenäisesti. Tämä mahdollistaa sen, että pystyn sumplimaan opintojen suorituksen puolison ja ehkä anopin avulla, mutta olen jo kartoittanut ulkopuolistakin lastenhoitoapua. Koulutus on markkinoinnin ja viestinnän alan ammattitutkinto, ja kestää noin puolitoista vuotta. 


Olen todella innoissani! Ihana saada päiviin jotain omaa, itseäni kehittävää. Olen näiden "kotiäitivuosien" aikana käynyt muutamia lyhyitä kursseja esimerkiksi ATK puolelta, ja on ollut aivan ihanaa istua luokassa ja kuunnella opetusta ja tehdä mitä pyydetään. Se on jotain niin erilaista vastapainoksi arjelleni, jossa lähinnä minä sanon, mitä muiden pitää tehdä :D Parikymppisenä aloitin muutamat AMK tutkinnot, (media-alalla ja puutarhasuunnittelun alat), mutta ne jäivät kesken, kun maantie poltteli alla ja en osannut asettua aloilleni. 


Nyt ei onneksi ole sitä ongelmaa enää :) Ja on sitä parissakymmenessä vuodessa vähän muutenkin kasvanut ja alkanut arvostamaan eri asioita. 
Suosittua