Lifestyleblogi

Patjanvaihto auttoi selkävaivoihin!

 Kaupallinen yhteistyö Stemma


Yhtenä syksyisenä aamuna melkein vuosi sitten, tunsin outoa särkyä alaselässä. Päivän aikana kipu paheni ja lopulta illalla itkin lattialla, mitenkään päin ei ollut hyvä olla. Sen yön nukuin lattialla maaten. Kävin tietenkin lääkärissä, mutta mitään erityistä ei löytynyt.


Muutamien päivien sisällä särky alkoi helpottaa, mutta ei poistunut kokonaan. Kipu oli jatkuvasti läsnä ja heikensi jo elämänlaatua. 


Eräänä päivänä päätin testata, että alan nukkumaan yöni lattialla ohuella patjalla. Se tuntui auttavan, oli ihan uskomatonta olla vihdoin ilman särkyjä. En kuitenkaan halua loppuikääni nukkua lattialla, joten tarvitsisin siis itselleni kovan patjan, jotta selkäni voisi taas hyvin! 


Sänkyni olikin jo yli kymmenen vuotta vanha, eli oli aika muutenkin päivittää sitä. Ihminen viettää kolmasosan elämästään sängyssä, joten on tärkeää muistaa pitää sänky kunnollisena.

Pyysin apua Stemman sänkyasiantuntijalta. Stemman SänkyKoutsi- palvelu on ilmainen, eikä sido ostamaan mitään. Olin itseasiassa vähän skeptinen, löytäisinkö oikeasti tarpeeksi kovan patjan. En tietenkään haluaisi ensin laittaa rahaa patjaan, ja pian huomata, että säryt palaisi, ja joutuisin taas lattialle nukkumaan. 


Stemman SänkyKoutsi -palvelun ideana on, että asiakas kertoo budjetistaan, tarpeistaan ja toiveistaan sängyn suhteen. SänkyKoutsi kertoo sänkyjen eroista, ja yhdessä etsitään juuri sinun tarpeisiisi paras vaihtoehto! 

SänkyKoutsia voi hyödyntää myös etänä puhelimitse, mutta tottakai käymällä myymälässä pääsee saman tien testailemaan eri patjoja :) 


Niinpä mekin ajeltiin lähimpään Stemmaan, koko perhe. Kerroin selästäni ja kerroin suoraan, etten ole valmis kalleimpiin patjoihin, mutta kuitenkin haluan oikeasti kovan patjan. 


Näillä tiedoilla lähdettiin liikkeelle. Siinä samalla ihastuin tähän luonnonväriseen Notte - runkosänkyyn, joten halusin löytää siihen sopivan, kovuusasteeltaan extra hard joustinpatjan. 

Lopulta päädyin tähän kotimaiseen Hilding Original joustinpatjapakettiin. Voin kertoa ihan rehellisesti, että on muuten aivan ihana kovuus tuo extra hard! Patjasta voi vielä valita kovemman tai pehmeämmän puolen, minä tietenkin valitsin kovemman. Selkä tykkää ja kiittää. 


Arvostan, että patja on Suomessa valmistettu ja sillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus. Tärkeitä juttuja allergisille, joihin itsekin kuulun. 


Stemmassa on parhaillaan Univiikot meneillään, ja tämä minunkin valitsemani Hilding Original joustinpatjapaketti on tarjouksessa! Suosittelen lämpimästi selkävaivaisille ja kovasta sängystä pitäville!

Univiikkojen tarjoukset 11.9. 2022 asti, käy kurkkaamassa täältä!


Ja hei, nyt Univiikoilla on sellainenkin etu, että jos varaat SänkyKoutsi- palvelun ja päädyt sänkyostoksille, saat sijauspatjansuojuksen veloituksetta! Eli nyt on tosi hyvä aika päivittää makuuhuoneosastoa :) 


Vielä pari sanaa tuosta Notte - runkosängystä. Mulla ei ollut alunperin ajatuksena vaihtaa sängynrunkoa, mutta ihastuin tuon vähäeleiseen muotokieleen ja aloin haaveilemaan sen siroudesta meidän makuuhuoneeseen :) Tosi nätti sänky! Ja käy väriltään kauniisti tuon meidän DIY sängynpäädyn kanssa.


Miehenikin tykästyi tähän Hilding - joustinpatjaan, ja päivitettiin hänen patjansa uuteen myös! Hänen puolellaan ollut runkopatja ei itseasiassa ollut mitenkään älyttömän vanha vielä, mutta tietty tuli kivan näköinen kokonaisuus kun molemmilla puolilla on samanlaiset patjat :)   


Mieheni entinen runkopatja pääsi hyötykäyttöön; se meni meidän esikoiselle, jolle ostettiin tuohon ainoastaan uusi, kunnollinen sijauspatja muutaman vuoden vanhan rungon päälle. Sijauspatjaksi valittiin Hilding Ergo, jossa on kehon lämmön ja painon vaikutuksesta muotoutuva viskoelastinen vaahtomuovi ja joustokangas, joka auttaa sijauspatjaa pysymään hyvin paikoillaan.


Olen nyt nukkunut tällä uudella patjalla reilun kuukauden ja olen tosi tyytyväinen. Ihana mennä illalla tonne pitkälleen :)  Mulle on tärkeää, että voin aidosti seisoa sanojeni takana ja varsinkin tällaisessa asiassa. Selkäkivut on ikävä juttu. Nyt on tosi tyytyväinen, että uskoin SänkyKoutsin vakuuttelut siitä, että toi patja on tosiaan oikeasti riittävän kova :) 


Jos kiinnostuit, niin ota yhteys lähimpään SänkyKoutsiin

Suosittua