Uusi arki alkaa ja äitiä jännittää ❤

 Huomenna se alkaa: esikoinen menee tokalle luokalle ja meidän keskimmäinen eskariin! Apua. Jännittää tätä äitiäkin. 


Meidän eskarilainen ei ole ollut päivähoidossa koskaan, ja eskarissa on vain muutama tuttu kaveri. Minua jännittääkin, miten kavereita löytyy. Poika on toki seurallinen ja kiva kaveri, mutta onhan se aina jännittävää :) Ja tietysti kaikki kiusaaminen ja muu käy mielessä.


Hän ei mene pidemmäksi päiväksi, eli tulee esiopetuksen jälkeen kotiin. 

Esikoinen menee tokalle luokalle. Ensimmäinen kouluvuosi meni hienosti; hän sai monia uusia kavereita ja oppiminen oli vaivatonta. Toivottavasti toka luokka sujuu yhtä hyvin! 


Meidän kuopus täyttää tänä syksynä neljä vuotta. Hänelle haettiin jo vuoden alusta päiväkotipaikkaa tuosta viereisestä päiväkodista, mutta ei saatu. 


Niinpä jatketaan kerhoissa, joita onneksi on tämän ikäiselle tarjolla joka päivä ja hän ei jää ihan yksin kotiin tylsistymään :) Olisin halunnut hänet päivähoitoon samaksi aikaa, kun muutkin ovat eskarissa ja koulussa, eli puolikasta päivää tyyliin 9-13. 


Olisin saanut työaikaa itselle arkipäiviin, mutta nyt se ei vielä onnistu. Niinpä kuskaan lapsia edestakaisin päivät, ei siinä paljon muuta ehdi sitten tehdä. 


Muitakin muutoksia on onneksi tulossa, odotan niitä innolla! :) 


Onneksi tämä ensimmäinen viikko on lyhyt, kevyt laskeutuminen arkeen! 


Tsemppiä kaikille koulun aloittaville, eskarin aloittaville ja kaikille vanhemmille arkirumban pyörittämiseen! :) 
Suosittua