Eskarilaisen pojan huoneen päivitys ja aika kiva roskalavalöytö!

 Meidän esikoululaisen sänky alkoi käydä pieneksi, joten oli aika etsiä isompaa sänkyä. Samalla päivitettiin koko huone, ja siitä tuli aika kiva pienen (ja niin ison) pojan huone :) 


Uusi sänky löytyi Roskalava - ryhmästä Facebookin kautta. Siellä se oli jo aikansa odottanut ottajaansa, joten kävi tuuri, kun ei ollut kelvannut kenellekään. Kyseessä on kuitenkin Muuramen Jolla -sänky, yli 500 € uutena. Pinnassa oli toki käytön jälkeä, mutta ei mitään sellaista, etteikö voisi ottaa heti käyttöön! 


Jos jossain välissä jaksan, hion maalipinnan ja laitan uuden kalustemaalin päälle. Mutta voi olla, etten saa koskaan aikaiseksi :D 


Säilytyskalusteet, eli Ikean Eket- kaappi ja laatikosto, olivat ennen vierekkäin tuossa missä sänky on nyt. Nyt ne siirrettiin päällekkäin tuonne huoneen perälle. Kunhan aikanaan poika haluaa vaatteita omaan huoneeseensa, voi alusvaatteet, yöpuvut, housut ja sukat olla laatikoissa ja vaikka paidat ylhäällä kaapissa. Tai miten nyt haluaakaan :) Mutta monikäyttöiset on noi Eket- kalusteetkin. Kiinnitettiin tietenkin seinään. Nyt on taas huone päivitetty, nollabudjetilla! 


Huomenna onkin mulla koulupäivä, englantia vuorossa :) 


Tervetuloa seuraamaan myös instassa. Ps. Kuvassa oleva tytön sänkykin on roskalava-löytö :) 
Suosittua