Lifestyleblogi

9 vuotiaan tytön huone + mitä ostin hänelle synttärilahjaksi

 Meidän esikoinen täytti 9 vuotta! Viime viikolla mylläsin hänen huoneensa uusiksi, pelkällä huonekalujen paikkojen vaihtamisella ja toin varastosta joitain sisustusjuttuja. Mitään uutta ei hankittu.


 Tein tämän hänelle yllätyksenä koulupäivän aikana, hän oli tosi iloinen :) 

Vaihdoin siis sängyn keskelle huonetta poikittain. Se toimii yllättävän hyvin ja tekee huoneesta paljon mielenkiintoisemman, verrattuna siihen, että sänky on seinässä kiinni. Kannattaa kokeilla! :) 


Tehtiin sama homma aiemmin syksyllä meidän pienimmän lapsen huoneelle. Käy kurkkaa, sekin on aika ihana! 


Lisäksi tietysti järjestelin sisustustavaroita uusiksi ja pienhuonekalujen paikkoja vaihtelin.
Huonetta ei voinut kokonaan myllätä, koska osa huonekaluista on kiinni seinässä (turvallisuussyistä) ja en jaksanut edes ajatella niiden irroittamista. Niinpä vaatekaappi, lipasto ja kirjoituspöytä pysyivät vanhoilla paikoillaan. Iso matto suurentaa huonetta.Mitä lahjaksi 9- vuotiaalle tytölle?Oli aika vaikea keksiä 9- vuotiaalle synttärilahjaa, kun tuntuu, että "kaikkea" on, enkä halua ostaa mitään turhaa nurkkiin pyörimään. 


Niinpä päädyin tähän korurasiaan, kun hän on saanut viime kesänä korviksen reiät ja korviksia alkanut pikkuhiljaa kertyä. Sisälle laitoin hiuspompuloita ja hiuspannan, ja "R" nappikorvikset.

Lisäksi ostin kukkaron. Hänellä ei ole aiemmin ollut "isomman" tytön kukkaroa, vaan joku mikä pikkulapsiajoista jäänyt. Hän sai muualta myös lahjoja, mm. korviksia, päiväkirjan koodilukolla, vaatteita, piirustushiiltä ja fiksatiivia, timanttityön jne. Kaikki oli fiksuja lahjoja ja tulevat käyttöön!


Kaverisynttärit pidetään vasta myöhemmin helmikuussa, koska tyttö pitää yhteissynttärit kaverinsa kanssa :) Heillä on kuitenkin yhteinen ystäväpiiri ja näin saadaan puolitettua kustannuksia. 


Vili viihtyy parhaiten esikoisen huoneessa. Ikkunasta näkee mukavasti tielle ja hän tykkää kytätä ohikulkijoita. Vaikka nyt näyttääkin, että taitaa päiväunet kutsua Viliä :D

Tervetuloa seuraamaan myös instagramissa! :) Suosittua