Lifestyleblogi

Uusi tatuointi ja sen taustatarina

 Kävin viime viikon torstaina tatuoijalla!  Aika oli varattu jo vuosi sitten, ja pari kertaa siirretty sairastapauksien vuoksi, joten olin odottanut tätä tosi paljon! :) 


Olen käynyt samalla tatuoijalla kolme kertaa, joten tunnen hänen tyylinsä ja on mukava mennä "tutulle" ihmiselle päiväksi. Ekasta kerrasta juttu täällä :) 


Koska edellisissä kuvissa on lapset aiheina (kettuja lantiolla ja perhosina olkavarressa), halusin tällä kertaa jotain muuta. Mietin juuriani, ja sieltä aihe lähti.
Kuvan paraneminen on vielä vähän kesken, se tuossa kuoriutuu, mutta en malttanut olla kuvaamatta!


Olen kotoisin Pohjois- Karjalasta, joten halusin jotain sinne viittaavaa. Tyttö voi lähteä Pohjois-Karjalasta, mutta Pohjois-Karjala ei lähde tytöstä. 

Koska luonto on lähellä sydäntä, se tietenkin olisi kuvassa mukana. Tutkin hiukan asiaa, ja luin, että Pohjois- Karjalan maakuntaeläin on karhu. Maakuntakukka taas on Karjalanruusu. Ja näistä se ajatus sitten lähti. Ruusuja ja karhu! 


Myöhemmin, eli seuraavalla kerralla (toukokuussa) tuo lapsista kertova perhostatuointi olkavarressa yhdistetään tähän lapaluun tatuointiin, väliin tehdään kukkia. Näin niistä tulee yhtenäinen kokonaisuus. 


Nyt en olisi pystynyt yhtään pidempään olemaan, teki jo niin maukkaasti kipeää värittäminen lopussa! Alussa ääriviivojen tekeminen oli niin kivutonta, että melkein nukahdin. Mutta kyllä se kipu sitten lopuksi tuli mukaan ja sain purra hammasta :D 


Tatuoinnin teki Carita "Caicca" Rakkolainen eli Caiccarock. Voin niiiin paljon suositella häntä!


Eli toukokuussa jatketaan kukilla. Jos ei muuta polttavaa ideaa ehdi syntyä ennen sitä .. 


Tervetuloa seuraamaan myös instan puolelle :) Suosittua