Helppo retkikohde pientenkin lasten kanssa: Särkijärven nuotiopaikka

 Joskus pienten lasten kanssa on kivointa, kun autolla pääsee suoraan nuotiopaikalle. Vaikka kaikenmaailman kantoreput on keksitty, niin kaikki vauvat ei viihdy niissä, ja kun auton saa viereen, pienin voi vaikka nukkua autossa kun muut pääsee jo nuotion tekoon :) Särkijärven nuotiopaikka Kuhankuono PöytyäTällaisille retkipaikoille on siis tarve, (varmasti myös muiden kuin lapsiperheiden keskuudessa). Nyt esittelyssä Särkijärven nuotiopaikka, osa Kuhankuonon retkeilyreitistöä. 


Me laitettiin navigaattoriin osoitteeksi Särkijärventie (Pöytyä) ja sillä päästiin perille. Ihana pikkuinen, kirkasvetinen ja hiekkapohjainen järvi. Nuotiopaikalta pääsisi myös uimaan, ranta on matala ja siisti. Me ei nyt menty, oli jo sen verran syksyinen lämpötila :) Särkijärven nuotiopaikka lasten kanssaNuotiopaikalla katoksen edessä on ritilikkö, jossa paistaa makkarat, joten makkaratikkujakaan ei tarvita. Puita oli runsaasti tarjolla tällä hetkellä (syyskuu 2022), mutta yleensä otamme omia sytykkeitä ja puita mukaan, jos mahdollista, koska näin ei sitten pety pahasti, jos puut on päässyt loppumaan :)

Särkijärvi

Särkijärvi Pöytyä


Paikka oli turvallinen pienien kanssa oleskella, koska ei ohikulkuliikennettä ja ranta matala, Ja ihan hirvittävästi mustikoita! Näytti liikkeellä olevan joku perhe kalastamassakin, joten luulen, että sieltä saa kalaakin. 

Yöpyminen oli jostain syystä kiellettyä. Itse jo haaveilin, että tuossa olisi ihan täydellinen paikka herätä aamulla teltasta.Suosittelen tästä viikonlopun retkikohdetta! Kaunis paikka ja ei varmasti samanlaista tungosta kuin Kuhankuonon tunnetummalla nuotiopaikalla, Kurjenpesällä on :) Suosittua