Lifestyleblogi

Huikea ALEKOODI Break Sokos Hotel Bomballe - Tunnelmallinen kylpylähotelli Nurmeksessa!

Kaupallinen yhteistyö Break Sokos Hotel Bomba


Me vietettiin aivan ihana, tunnelmallinen miniloma Nurmeksessa Break Sokos Hotel Bomballa joulun välipäivinä. Lähdimme ajelemaan heti joulupäivän aamuna, matkaa kertyi vähän alle 600 kilometriä.

 Nurmes löytyy Pohjois- Karjalasta, isompia kaupunkeja lähistöllä on esimerkiksi Kuopio ja Joensuu.

Bomban kylpylä on läpikotaisin uudistettu 2017. Uudistus on ollut aivan valtava! Itse olen käynyt Bomballa viimeksi 1990 - luvulla, joten kontrasti entiseen oli aikamoinen. 
Mitä tekemistä Bomballa on lasten kanssa?Bomban kylpylähotelli sijaitsee aivan Pielisen rannalla, keskellä luonnon rauhaa. Meitä lapsiperheenä kiinnosti tietysti, mitä paikalla on tarjota lasten kanssa matkustaessa. Kesällä Pielinen tarjoaa Bomban uimarannan, mutta nyt talvella ei päästy siitä nauttimaan. Tämä kuitenkin kiva lisä kesällä!


Heti ensimmäisenä vastaanotossa otettiin lapset huomioon Onni Oravan tehtävävihkoilla, ja lapsille oli oma suunnistustehtävä kylpylän alueella. 


Lapsille ja nuorille suunnattu leikki/pelitila osoitti, että hotellissa on huomioitu perheet. Sieltä löytyi mm. biljardipöytä, paljon pihapelejä ja lautapelejä, joita sai lainata myös huoneisiin, piirustusvälineet ja tietokone, ilmeisesti netin käyttöön halukkaille.

Kylpylän vierestä löytyy Bomban leikkipuisto, joka oli kivan monipuolinen ja sopii hyvin pienille lapsille.  Sieltä löytyi muutamaa erilaista kieputinta, keinut, kiipeilyä, liukumäki ja varmaan on myös hiekkalaatikko jossain lumen alla piilossa :) 


Bomban rannalla on tulipaikka ja laavu, ja siihen voi ostaa kylpylästä vitosella kassillisen puita, tai puut ja makkarat halutessasi :) Myös makkaratikut saa kylpylästä. 

Pihalta saa lainata potkukelkkoja ja pulkkia ilmaiseksi, tai vuokrata lumikengät ja -sauvat. Kesällä asiakkaille on veloituksetta tarjolla mm. Frisbeegolfia, petangia ja minigolfia.


Heti kylpylän viereltä lähtee hiihtoladut, mutta meillä ei tällä kertaa ollut suksia mukana joten se jäi tekemättä. Ehkä ens kerralla! :) 


Asiakassauna on su- to iltaisin ja kuuluu perushuonehintaan, samoin kuin kuntosalin käyttö joka päivä.


Aamiainen oli tosi hyvä!  


Tarjolla oli joka päivä mm aidot, paikalliset karjalanpiirakat ja munavoi, lasten suosikki suklaaputous vaahtokarkkeineen, muita jälkiruokaherkkuja, runsas hedelmävalikoima, erilaisia rahkoja, jogurttia, vihanneksia, marjoja, pekonia, nakkeja, puuroa, croissanteja, ruisleipää, lettuja, munakokkelia, smoothieta, mehuja, paahtoleipää, ruisleipää, leikkeleitä, muroissa mm. muromysliä, suklaamuroja, härkäpapugranolaa, gluteeniton valikoima ja soijajogurtteja, kauramaitoa.. 


En muista ihan kaikkea, mutta oikein hyvä ja monipuolinen aamupalavalikoima! Se on mielestäni tosi tärkeä asia hotellissa majoittuessa. 


Kylpylä oli meidän perheen mielestä ihan parasta. Pulikoitiin kolmen vuorokauden aikana neljästi!


Ensinnäkin kylpylä on tosi tunnelmallinen. Erilaisia altaita on useita. Vesi on todella lämmintä.


Kolme erilaista saunaa, elämyssuihkut, pienet yksityiskohdat sauna/suihku-alueella, jotka toivat ekstraa kokemukseen. Ulkoaltaat oli näin talvella aika ihanat. 


Vesiliukumäkeä ei Bomban kylpylässä ole, mutta meidän lapset ei tainnut sellaisen puuttumista edes huomata. Olivat niin innoissaan kylmä-kuuma - altaissa juoksemisesta. Eli aina ensin kuuma- altaaseen pulikoimaan ja siitä kävivät dippaamassa itseään kylmä-altaassa! :)

Ihan pienten iloksi löytyy mukavankokoinen lasten allas, johon myös saa lisää jännitystä vesisuihkuilla ja lasten leluilla. Myös erilaisia kellukkeita on paljon tarjolla.


Lisäksi elämyssuihkut (ääniä, erilaisia suihkuohjelmia, valoja ja tuoksuja) oli heidän mieleensä. 

Tulikin tästä mieleen: jos joku haluaa aikuisten kesken nauttia kylpylästä, niin perjantai- ja lauantai-iltaisin kylpylä on K18 klo 20-22. LähistölläLähin kauppa sijaitsee muutaman kilometrin päässä Bomban kylpylästä, ja alueella löytyvää muuta matkailutarjontaa löydät laajemmin Bomba.fi - sivustolta, jonne on kerätty paikalliset palveluntarjojat yhteen :) 


Välinevuokrausta löytyy Nurmeksesta myös, eli mm. fatbikeja, maastopyöriä, mönkijöitä, sup-lautoja tai sitten voit varata ohjatun safarin esimerkiksi huskien kanssa tai moottorikelkkaillen. Tai mennä ratsastamaan! Tekemistä varmasti löytyy joka lähtöön. 


Laskettelijoille on 100 km säteellä tarjolla 3 isoa laskettelukeskusta: Vuokatti, Koli ja Tahko. Eli päiväreissu rinteiden ääreen onnistuu helposti :) 


Elokuviinkin Nurmeksessa pääsee Kino Hannikaisessa, jossa pyörii uusimmat leffat! 


Kurkkaa tekemäni video Bombalta:

Alekoodi Break Sokos Hotel Bomballe!Saan tarjota teille alekoodin Break Sokos Hotel Bomballe. Alekoodi on BTAMMI23 ja sillä voit tehdä varauksen 6.1. saakka, majoitusaika 1.1.- 19.2. 2023

Tarjoushinta on todella edullinen, eli 80 € / vrk su-to välillä ja 110 € / vrk viikonloppuisin! 

Tämä hinta sisältää majoituksen, aamiaisen, asiakassaunan su-to - iltaisin ja kuntosalin käytön. 

Jos haluat kylpylälippuja, niin suosittelen esimerkiksi näitä pakettihintoja: esim 2 aikuista + 2 lasta (4-14v) kertalippu 45 euroa. Tai vuorokauden rajaton käyttöoikeus kylpylään 2+2 , 69 €. Me käytiin kylpylässä aamulla ja illalla, joten toi vuorokausilippu on mun suositus!  Tällöin kertakäynnin hinnaksi tulee reilut 8 euroa, joka on ihan superedullinen :) 


Jos teillä on kysymyksiä tuosta varauskoodista ja hinnoista, niin kyselkää suoraan hotellista, minä kun en osaa kaikkiin yksityiskohtiin aina vastailla. 


Mutta aina saa multakin kysyä! Moni onkin kysynyt, mihin se koodi laitetaan. Vastaus on, että tuolla https://www.sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba sivulla varausta tehdessä heti alussa kohtaan "varauskoodi". Se näkyy siinä päivämäärien alapuolella, etukorttien vieressä :) 
Suosittua